منم نمیدونم لباس چی وردارم فعلا که هر دو رو گذاشتم 🥴
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
میشه .نگران نباش .ی عذابی توراه میکشین ک 😂 شیر من ک خشک نشدا ولی مث اینکه برا تو خیلی خشک شده .
فعلا تو داری جوش میزنی ک😐 فککردی مثلا تو بگی نیاید وتوهینکنی به جاییمون بر میخوره ن بخدا... من الان یساله پا تو ویلا مون نذاشتم یجوری رفتار میکنید ک ادم خودش نتونه بیاد تو ملک خودش
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بخداااا . همش ترافیک هوامونم الوده شده بس ک شهر پر ماشینه .عصر میخام ی کلاسم برم باید چند ساعت زودت ...
دقیقا شمال که زندگی میکنی اصلا تعطیلات معنی نمیده جاده شلوغ جنگل و دریا شلوغ ، مغازه شلوغ ،نونوایی شلوغ، اصلا شمال برای تعطیلات برای شمالیا یعنی اسارت، ما که اصلا تعطیلات شهر نمیمونیم، میریم ییلاق خونه روستایی مون ، هوا عالی و خلوت و به دور از مسافر و ترافیک و آلودگی
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃