2777
2789

من الان یه روستای شمال اومدم هوا عالیه نرم نرم بارون میزنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه؛ جوش نزن شیرت خشک میشهاا🤭

میشه .نگران نباش .ی عذابی توراه میکشین ک 😂 شیر من ک خشک نشدا ولی مث اینکه برا تو خیلی خشک شده .

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
عزیزم هرجایی که ظرفیتی داره واقعا....ساکنین شمال الان واقعا دارن اذیت میشنبنزین ندارن....شهرشون به گ ...

فقط شمال نیس ک من ماه پیش سمت کردستان بودم اونجا هم کیپ تا کیپ پر بود

زشته ادم مهمون نواز باشه خوبه من فک میکردم اینایی ک تو اینستا میگن مردم شمال ی سری هاشون توهین میکنن فک میکردم دروغه 

منم نمی‌دونم لباس چی وردارم فعلا که هر دو رو گذاشتم 🥴

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آره سختهباید واقعا مسئولین فکری کنن که .....

بیشتر شهرها همینه

الان مشهد داره یکم بهتره میشه داشت میترکید از جمعیت زیاد

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
مرسی دورت بگردم‌.نطر لطفته مهریونبخدا ماهم دیک خسته شدیمی حرفی میزنیم ادمایی مث استارتر ک فقط دنبال ...

ما که بچه تهرانیم و جد و ابادمون اینجان چه گناهی کردیم که کل سال تو ترافیکیم ی بقالی هم بخوایم بریم ترافیکه ؟

مشکل فقط شمال نیست مشکل مدیریته نادرسته.

میشه .نگران نباش .ی عذابی توراه میکشین ک 😂 شیر من ک خشک نشدا ولی مث اینکه برا تو خیلی خشک شده .

فعلا تو داری جوش میزنی ک😐 فککردی مثلا تو بگی نیاید و‌توهین‌کنی به جاییمون بر میخوره ن بخدا... من الان یساله پا تو ویلا مون نذاشتم یجوری رفتار میکنید ک ادم خودش نتونه بیاد تو ملک خودش

اروم باش فشاز نخور

نه لباس گرم نزار لازم نیست من الا زیر کولر نشستم🤭

کلاردشت سرده آخه 

واسه بچه ها پافر برداشتم 😐خودمم هودی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بخداااا . همش ترافیک هوامونم الوده شده بس ک شهر پر ماشینه .‌عصر میخام ی کلاسم برم باید چند ساعت زودت ...

دقیقا شمال که زندگی میکنی اصلا تعطیلات معنی نمیده جاده شلوغ جنگل و دریا شلوغ ، مغازه شلوغ ،نونوایی شلوغ، اصلا شمال برای تعطیلات برای شمالیا یعنی اسارت، ما که اصلا تعطیلات شهر نمیمونیم، میریم ییلاق خونه روستایی مون ، هوا عالی و خلوت و به دور از مسافر و ترافیک و آلودگی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃