2777
2789
مشهد الان گرمه نه؟

نه خوبه

شب ها خیلی خنکه

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
ی نگاه ب پیاما کنی میفهمی ک کی داره فشار میخوره و کی از اول در حال فشار خوردن بوده🤣🤣🤣🤣 همین خانو ...

صب کن بخندیم خیط نشی کوجولو😂😂

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر شهرها همینهالان مشهد داره یکم بهتره میشه داشت میترکید از جمعیت زیاد

اونجا ها اجازه چادر زدن نمیدن لااقل....

بالاخره وقتی میرن هتل جای پارک و  رستوران و ... دارن

اما وقتی چادر میزنن آشغال میریزن درخت میشکنن آتیش درست میکنن 

گلاب به روت دستشویی های عمومی پارک هارو نابود میکنن

تهران اصلا قابل مقایسع با شمال نیست ک!!!تهران ی بحث جداس شمال بحثش جداس تهران خودش بزرگه .و ساکنینش ...

چرا ترافیک باید طبیعی باشه تو تهران؟ ما ادم نیستیم زندگی نداریم؟🤔

یه سریام اونجا ملک دارن دیگه

درباره چادر مادر و اینا حرفی ندارم باید یه جریمه ای باشه که نیست.

من بهشون حق میدمشهرشون جای زندگی شون به لجن کشیده شدهمهمان‌نواز چی باشن؟؟؟؟کسانی که محل زندگی شون رو ...

خب مثلا ما تهرانیا کل شهرمون ترافیکه‌ چ تعطیلات باشه چه تعطیلات نباشه بیایم پاچه مردمو بگیریم ؟ درست نیس مردمم تقصیری ندارن بیشتر کارای اداری این سمته

خب جابجا شین عزیزمقطعا جابجایی یک خانواده راحتتر از کنترل میلیون ها آدمه...بهرحال مردم بخاطر طبیعت و ...

بخاطر ۴ تا مسافر کثیف و طلبکار ،ما محل زندگیمونو ترک کنین عزیزم؟ این حرفیه؟؟؟.

ما بیکار ک نیستیم.اینجا من کلی رفیق دارم کلی فامیلام هستن.من بچه ی اینجام‌.کلی کلاس دارم و کار وبار و زندگیم اینجاس.. بخاطر ۴ تا ادم بی فرهنگ  جایی ک زندگی میکنمو ک نمیتونم ترک کنم عزیزم

هواا تووووپ 

عالی

ن بابا لباس گرم نمیخواد 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خب جابجا شین عزیزمقطعا جابجایی یک خانواده راحتتر از کنترل میلیون ها آدمه...بهرحال مردم بخاطر طبیعت و ...

حالا کافیه تهرانی بگه نیاید تهران 

سایتو ب خاک و خون میکشن

میگن ارث پدرتون که نیست

پس چطور بقیه شهرا ارث پدر بقیه هست؟😅

اونجا ها اجازه چادر زدن نمیدن لااقل....بالاخره وقتی میرن هتل جای پارک و رستوران و ... دارناما وقتی ...

دیگه اون از بی فرهنگیه یه عده است

مردم باید بهداشت رو رعایت کنند

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
چرا ترافیک باید طبیعی باشه تو تهران؟ ما ادم نیستیم زندگی نداریم؟🤔یه سریام اونجا ملک دارن دیگهدرباره ...

توضیح دادم‌اگ درست خوندا باشی درک میکنی و متوجه میشی

واقعا چ صبری دارین بعدم تومجازی ازتون بدمیگن درصورتی ک من ب چشم دیدم ادمای خوبین ومهمون نواز و شیک و ...

اینهمه مسافر بریزه تو شهر و زندگی عادی رو ازتون سلب کنند میفهمین چی میکشیم، به خدا ایران جاهای قشنگ دیگه هم داره، یه عده فقط یه چیزی در مورد شمال شنیدن، هم میان اینجا تفریح هم باهامون دعوا دارند ، به خدا ایران حاهای قشنگ دیگه هم داره، یک تنوعی هم برای مسافرها میشه، همش شمال تکراری ، کسی از مهمون و مسافر بدش نمیاد، اما خب باید ظرفیتش باشه دیگه، مثل کسی که خونه ۵۰ متری داره و صد تا مهمون میره خونه اش، خب معلومه خوب رسیدگی نمیشه به این همه مهمون تو یک وجب جا ، قدم همه روی چشمای ما، ما که صاحب مطلق اینجا نیستیم وطن همممونه ، اما خداییش ما داریم اینجا زندگی میکنیم خیلی سخت میشه زندگی برای ما هم و هم مسافرای عزیز، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃