خب جابجا شین عزیزمقطعا جابجایی یک خانواده راحتتر از کنترل میلیون ها آدمه...بهرحال مردم بخاطر طبیعت و ...
بخاطر ۴ تا مسافر کثیف و طلبکار ،ما محل زندگیمونو ترک کنین عزیزم؟ این حرفیه؟؟؟.
ما بیکار ک نیستیم.اینجا من کلی رفیق دارم کلی فامیلام هستن.من بچه ی اینجام.کلی کلاس دارم و کار وبار و زندگیم اینجاس.. بخاطر ۴ تا ادم بی فرهنگ جایی ک زندگی میکنمو ک نمیتونم ترک کنم عزیزم
واقعا چ صبری دارین بعدم تومجازی ازتون بدمیگن درصورتی ک من ب چشم دیدم ادمای خوبین ومهمون نواز و شیک و ...
اینهمه مسافر بریزه تو شهر و زندگی عادی رو ازتون سلب کنند میفهمین چی میکشیم، به خدا ایران جاهای قشنگ دیگه هم داره، یه عده فقط یه چیزی در مورد شمال شنیدن، هم میان اینجا تفریح هم باهامون دعوا دارند ، به خدا ایران حاهای قشنگ دیگه هم داره، یک تنوعی هم برای مسافرها میشه، همش شمال تکراری ، کسی از مهمون و مسافر بدش نمیاد، اما خب باید ظرفیتش باشه دیگه، مثل کسی که خونه ۵۰ متری داره و صد تا مهمون میره خونه اش، خب معلومه خوب رسیدگی نمیشه به این همه مهمون تو یک وجب جا ، قدم همه روی چشمای ما، ما که صاحب مطلق اینجا نیستیم وطن همممونه ، اما خداییش ما داریم اینجا زندگی میکنیم خیلی سخت میشه زندگی برای ما هم و هم مسافرای عزیز،
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃