2777
2789
عنوان

جاری😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست
بابا جاری ک سیاست نمی‌خواد اونم جاری ب این بیشعوری اینقدر واضح بگه من قشنگ ترم توام جوابشو بده دیگ ا ...

اخه جلو خودم نمیگه همش ب نامزدم میگه

منم چون نامزدمو شیرفهم کردم هرچی شد بم بگو میگ بهم😂

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دیگ واقعا ک و ن ش میخاره ک تنها ب شوهرت میگه،😐

نامزدم بهش گفته منطورت چیه از این حرفا مگ بچه ای فلانی

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

نامزدم بهش گفته منطورت چیه از این حرفا مگ بچه ای فلانی

منکه میگم حسادت میکنه یا قبل از ازدواج تو خیلی با شوهرت رابطه خوبی داشته منظورم شوخی و از این چیزا ولی بازم بهش رو نده

منکه میگم حسادت میکنه یا قبل از ازدواج تو خیلی با شوهرت رابطه خوبی داشته منظورم شوخی و از این چیزا و ...

ببین انقد دیگ رو افکارم تاثیر گذاشته ک میگم‌نکنه واقعا من زشتم😑

ببین انقد دیگ رو افکارم تاثیر گذاشته ک میگم‌نکنه واقعا من زشتم😑

پس زیادی حرفای جاری برات مهمه 😂ببین جاری همینه پشتت میزنه جلوت میزنه ی آدم دورو و دوست داره خودشو بهتر از تو بدونه