raha__۲۳۷ مدیر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11148 عنوان جاری😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست جاری ک ب نامزدت همش با شوخی و خنده میگ من از نامزدت قشنگ ترم چیه؟؟😐جواب مناسب بهش چیه؟اینم درنظر بگیرید ۱۴ سال ازتون بزرگتره😐😑 بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜 1403/06/16 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha__۲۳۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11148 بابا جاری ک سیاست نمیخواد اونم جاری ب این بیشعوری اینقدر واضح بگه من قشنگ ترم توام جوابشو بده دیگ ا ... اخه جلو خودم نمیگه همش ب نامزدم میگهمنم چون نامزدمو شیرفهم کردم هرچی شد بم بگو میگ بهم😂 بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜
raha__۲۳۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11148 عزیزم 🥹 ❤❤😘 بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜
mozhzh عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 10447 اخه جلو خودم نمیگه همش ب نامزدم میگهمنم چون نامزدمو شیرفهم کردم هرچی شد بم بگو میگ بهم😂 دیگ واقعا ک و ن ش میخاره ک تنها ب شوهرت میگه،😐
raha__۲۳۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11148 دیگ واقعا ک و ن ش میخاره ک تنها ب شوهرت میگه،😐 نامزدم بهش گفته منطورت چیه از این حرفا مگ بچه ای فلانی بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜
mozhzh عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 10447 نامزدم بهش گفته منطورت چیه از این حرفا مگ بچه ای فلانی منکه میگم حسادت میکنه یا قبل از ازدواج تو خیلی با شوهرت رابطه خوبی داشته منظورم شوخی و از این چیزا ولی بازم بهش رو نده
raha__۲۳۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11148 منکه میگم حسادت میکنه یا قبل از ازدواج تو خیلی با شوهرت رابطه خوبی داشته منظورم شوخی و از این چیزا و ... ببین انقد دیگ رو افکارم تاثیر گذاشته ک میگمنکنه واقعا من زشتم😑 بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜
mozhzh عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 10447 ببین انقد دیگ رو افکارم تاثیر گذاشته ک میگمنکنه واقعا من زشتم😑 پس زیادی حرفای جاری برات مهمه 😂ببین جاری همینه پشتت میزنه جلوت میزنه ی آدم دورو و دوست داره خودشو بهتر از تو بدونه