2777
2789
عنوان

جاری😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست
بعدشم برین ب هیکلش زنیکع عوضی مشخصه برین سر خونه زندگیتون همش موش میدوونه من ی بار عقد بودم جاریم شو ...

دمت گرم😂😂😂

من دلم میخواد یچیزی با سیاست بهش بگم خفه شه😂

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی عکست بزار بییتمت

خیلییی گذاشتم دیگ میترسم واقعا شناسایی شم😑🥲🤣🤣

ولی میزارم🥲🤣

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

خدایا کی از دست جاری های سایت خلاص میشیم چرا این جوری شدن جاری ها

من خیلی سنم پایین تر از اونه اصلا قابل مقایسه نیست🥲

اون گفت چی😂😂😂😂

هیچی گفت جای داداشمه منم اینجوری صداش میکنم گفتم اوکی منم از این ب بعد با شوهرت مثل داداش برخورد میکنم دیگ خودش فهمید چی میگم 😂ببین جاری من خیلی پروعه اگر از کاراش بگم خیلی زیاده اما من از جلوش در میام و اونم دهنشو میبنده و پر باد میکنه بعدم وقتی دعوت میشیم شوهرم میگه اون زنیکه بادوک هست ما نمیایم 😂😜

هیچی گفت جای داداشمه منم اینجوری صداش میکنم گفتم اوکی منم از این ب بعد با شوهرت مثل داداش برخورد میک ...

دم شوهرتم گرم🤣🤣

دمت گرم😂😂😂من دلم میخواد یچیزی با سیاست بهش بگم خفه شه😂

بابا جاری ک سیاست نمی‌خواد اونم جاری ب این بیشعوری اینقدر واضح بگه من قشنگ ترم توام جوابشو بده دیگ این پدر شوهر مادرشوهر نیست که سیاست ب خرج بدی ب نظرم در درجه اول بگو عزیزم من احترام سن و سالتو نگه میدارم ک چیزی نمیگم وگرنه جواب زیاد دارم بعد دهنشو می‌بنده اگر باز تکرار کرد دیگ جان مادرت برین بهش 😂

عزیزم بهش بگو فک کنم این سوالو آدم باید از شوهرش بپرسه چون جواب خوبی نمیشنوه..

اینارو همش ب نامزدم میگ جلو خودم نمیگه😑😂