2777
2789

یه جورایی انگار تو چند راه گیر کردم 

نمی‌دونم برا ارشد بخونم(فیلد کاریم عوض میشه و یه جورایی بهتر میشه ولی نمیتونم پیگیر هنر باشم و باید رهاش کنم لااقل تا ۷ سال دیگه نمیتونم سمتش برم)،ول کنم برم پیگیر هنر باشم (اگه هنرو انتخاب کنم مجبورم کنارش کاری که دوست ندارم رو انجام بدم)ویا....

ذهنم آشفتست هم رشته کارشناسیمو که قراره باهاش کار کنم دوست ندارم و هم به هنر علاقه دارم 

دعا کنین بهترین و مناسب ترین راه رو انتخاب کنم 🥲🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وارن بافت که یکی از ثروتمندان دنیاست میگه برید دنبال علاقتون..ودر توضیح علاقه میگه کاریه که حاضرین مجانی انجامش بدین...اما...اممما...اینجا ایرانه خیلی ازتعاریف وتوصیه های روانشناسی اقتصادی اجتماعی اینجا باید تغییر داده بشن وگرنه دچار افسردگی میشیم..کافیه بری دنبال علاقت وارزش هنر پایین باشه واقتصاد تورو و توصیه ی وارن بافت رو زمین گیر کنه..واقعیت اینه الان پول واقتصاد حرف اول رو میزنه کاری که انتخاب میکنی اول جنبه اقتصادیش بعد ازبین اونها جنبه ی علاقه رو درنظر بگیر..

مرد