دوستم پیج اینستاگرام شو دی اکتیو کرده بود الان چند روزه برگشته ولی دایرکت اش برای من قفله. استوریشو میتونم ریپلای کنم ولی توی خود دایرکت نمیتونم پیام بذارم.پایین نوشته تماس با حساب های غیر فعال شده امکان پذیر نیست . با گوشی کس دیگه ای امتحان کردم اینطوری نبود.
دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا
سلام دوست عزیز. مامانم همچنان تحت درمانه. کموتراپی و ایمونوتراپی میشه. حال عمومی خوبی داره. روزهای ا ...
همیشه سلامت باشن
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا