2777
2789
عنوان

مشکل اینستاگرام کسی بلده کمک کنه

189 بازدید | 13 پست

دوستم پیج اینستاگرام شو دی اکتیو کرده بود الان چند روزه برگشته ولی دایرکت اش برای من قفله. استوریشو میتونم ریپلای کنم ولی توی خود دایرکت نمیتونم پیام بذارم.پایین نوشته تماس با حساب های غیر فعال شده امکان پذیر نیست . با گوشی کس دیگه ای امتحان کردم اینطوری نبود.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

کسی بلد نیست؟

عزیزم حال مامانت خوب شد؟؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حال مامانت خوب شد؟؟

سلام دوست عزیز. مامانم همچنان تحت درمانه. کموتراپی و ایمونوتراپی میشه. حال عمومی خوبی داره. روزهای اول دریافت دارو، عوارض جانبی دارو اذیت میکنه.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سلام دوست عزیز. مامانم همچنان تحت درمانه. کموتراپی و ایمونوتراپی میشه. حال عمومی خوبی داره. روزهای ا ...

همیشه سلامت باشن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

مادر منم مریضه دعا کن سرطان بدخیم

توکل به خدا کن انشاءالله خوب میشن خبر خوب شدنشو میای بهمون میدی

سلام خوبی؟ میخواستم پیام بدم نشد. الان حال مادرت چطوره؟ من خواهرم کانسر ریه است و قراره ایمونوتراپی ...

قبول کردم.

سلام عزیزم میشه بگی دکتر مامانت کیه؟

سلام عزیزم 

زنجان، دکتر رضا منصوری ، آنکولوژیست