2777
2789
💔دیگه شناختمش میدونم اما الان از یه طرف وابستگی ک بهش دارم ،از طرف دیگه ابرویی ک تو محل ازم رفته ،و ...

بهش گفتی میری ،تلاشی کرده که بمونی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
چرا نیومده از دلت دراره تو این 5 روز ،ادم کسی رو که دوسش داره نمیتونه نیم ساعتم قهرشو تحمل کنه دختر ...

قبلنا به ثانیه نمیکشید ک میومد آشتی میکرد باهام 

من تو دعوامون بهش گفتم من نشونه امو پس میدم اونم همین حرفو گرفت و کرد بهونه کارش

خیلی خودمو پیشش خار کردم .

واقعا اگه بمونمم فقط برا انتقام میمونم  و بخاطر بکارتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتی میری ،تلاشی کرده که بمونی

ن دیروز پیش هم بودیم همون موقع بود ک تو گوشیش دیدم ،گوشیشو گرفتم آوردم خونه .اما با گوشی رفیقش رفته به دختره گفته قضیه رو 

شب دو سه بار زنگ زد بهم گفت ناحق داری میگی و این حرفا 

قبلنا به ثانیه نمیکشید ک میومد آشتی میکرد باهام من تو دعوامون بهش گفتم من نشونه امو پس میدم اونم همی ...

عزیزم من الان دوازده ساله ازدواج کردم دو تا هم بچه دارم همسرم نمیتونه قهرم و تحمل کنه،یعنی ناراحت باشم نمیتونه بره سرکار،یا کار دیگه ای انجام بده،شما که اول راهی ،الان هیجانتون خیلی بیشتره اینطوری می‌کنه بعدا میخواد چیکار کنه حیف نیستی عزیزم 💔 ؟

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
[QUOTE=352570447]💔دیگه شناختمش میدونم اما الان از یه طرف وابستگی ک بهش دارم ،از طرف دیگه ابرویی ک ...

چجوری قوی باشم 

شبا خواب نمیرم از دلشوره 

پیش خودم میگم این وسط،من ضرر کردم ک همه جا باهاش گشتم و بکارتم دادمش 

پیش خودم میگم اگه من ولش کنم بازم میره سراغ دختره 

ن نشون نداد اما زده به سرم گوشیشو ببرم ریکاوری کنم تو گوشی فروشی. بنظرت میشه؟

آره میشه عزیزم

باور کن اون بارها دیگم بهت خیانت میکنع 😔💔مث شوهر من میتونی پیج فیک بزنی تا مطمئن بشی

اینستا نداره ،رو شمارش پیام می‌داده

دختره ۶ سال از ما کوچکتره ،خرابه جواب همه پسری رو میده و قرار میزاره باهاش 

شک کردم ک پدیروز هم رفته پیشش تو شهرشون 

ن دیروز پیش هم بودیم همون موقع بود ک تو گوشیش دیدم ،گوشیشو گرفتم آوردم خونه .اما با گوشی رفیقش رفته ...

دست پیش گرفته پس نیوفته،میگفتی تو این ۵ روز چرا نیومدی ازدلن در بیاری،من براتو

ناز نکنم پس برا کی ناز کنم