2777
2789
چی بگم عزیزم منم خیانت دیدم منتها ولش کردم ،بعضی وقتا فکرش که از سرم رد میشه با خودم میگم اگ اون بود ...

چجوری تحمل کردی نبودنشو 

ما باهم ۵ روز قهر بودیم تو اون ۵ روز شب و روز گریه کردم ولی اون اون ساعت ها داشته با دختره حرف میزده💔

برونامه رو با شمارش نصب کردم ،رفتم تو برنامه قسمت خدمات، تو ریز مکالمه ها ،تاریخ و ساعت و شماره طرف ...

پیام ماشو تونستی بخونی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برونامه رو با شمارش نصب کردم ،رفتم تو برنامه قسمت خدمات، تو ریز مکالمه ها ،تاریخ و ساعت و شماره طرف ...

الان سیمکارت من بنام شوهرمه میشه با گوشی خودم وارد شمارش بشم البته شماره خودشو بزنه همون ک دست خودشه

خب در مورد همین سیو شماره و اسم عاشقانه چه تو ضیحی داره بده

میگفت میخواستم ببینه شماره کیه اینجوری سیو کردم، دلیل های بی معنی میاره 

میگه اون زنگ زده رو شمارم منم دیگه پیگیرش نشدم 

اما لیست تماس ها و پیام هاش یچیز دیگه میگع 

چجوری تحمل کردی نبودنشو ما باهم ۵ روز قهر بودیم تو اون ۵ روز شب و روز گریه کردم ولی اون اون ساعت ها ...

چرا قهر کردی 5 روزم خیلی زیاده چرا نیومد از دلت دراره،والا ما نیم ساعتم نمی‌تونیم قهر بمونیم نه اون طاقت داره نه من

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
الان سیمکارت من بنام شوهرمه میشه با گوشی خودم وارد شمارش بشم البته شماره خودشو بزنه همون ک دست خودشه

همراه من رو رو گوشی خودت نصب کن ،با شماره شوهرت وارد شو ،کدی ک پیامک میشه رو گوشی،شوهرت رو بزن بعد هم برو نگاه کن 

میگفت میخواستم ببینه شماره کیه اینجوری سیو کردم، دلیل های بی معنی میاره میگه اون زنگ زده رو شمارم من ...

اینا خیلی دلیل چرتی هست می‌دونی که💔

ببخشید خیلی رک میگم اما ادم اشتباهی انتخاب کردی.... قبول کن. هم بکارتت راگرفته هم 5 روز قهر به جای تلاش برای اشتی رفته خراب بازی.  هم اسمشو عاشقانه سیو کرده.  این هنوز ازدواج نکردی اینه وای به حال بعدش

چرا قهر کردی 5 روزم خیلی زیاده چرا نیومد از دلت دراره،والا ما نیم ساعتم نمی‌تونیم قهر بمونیم نه اون ...

سر اینکه چرا دور بهم پیام میده ،بهش گفتم سرت گرمه وگرنه تو اینجوری نبودی .ک حقیقت هم گفتم 

اونم دلش گرم یکی دیگه شده بود بخاطر همین میزد گردن خودم میگفت تو بهم تهمت زدی ،تو بهم محبت نمیکنی ،اعصابم داغون کردی 

ببخشید خیلی رک میگم اما ادم اشتباهی انتخاب کردی.... قبول کن. هم بکارتت راگرفته هم 5 روز قهر به جای ت ...

💔دیگه شناختمش میدونم 

اما الان از یه طرف وابستگی ک بهش دارم ،از طرف دیگه ابرویی ک تو محل ازم رفته ،و اسمش افتاده روم 

از یه طرف هم نداشتن بکارت .نمیدونم بمونم یا ولش کنم

اینا خیلی دلیل چرتی هست می‌دونی که💔

اره از ته دل مطمئنم ک دروغ میگه .حرف هاش با مدرک ها نمیخونه 

من بهش شک کردم رفتم دنبال شکم و شکم درست از آب در اومد 💔

سر اینکه چرا دور بهم پیام میده ،بهش گفتم سرت گرمه وگرنه تو اینجوری نبودی .ک حقیقت هم گفتم اونم دلش گ ...

چرا نیومده از دلت دراره تو این 5 روز ،ادم کسی رو که دوسش داره نمیتونه نیم ساعتم قهرشو تحمل کنه دختر ،چرا بهش پا دادی آخه ،من چی بگم به تو عزیز دل 💔

[QUOTE=352570447]💔دیگه شناختمش میدونم  اما الان از یه طرف وابستگی ک بهش دارم ،از طرف دیگه ابرویی ک تو محل ازم ...[/QUOT

این دقیقا قضیه مرگ یه بار شیون یه باره.  الان این دوستیها و نامزدیها و طلاقها اینقدر رایجه واسه مردم عادی داره میشه.  اما ادامه دادن با یه هرزه نابودت میکنه.  ازت یه بیمار روانی میسازه.  پس نگران خودت باش نه حرف مردم. زود این وابستگی را قطع کن