2777
2789
عزیزم من الان دوازده ساله ازدواج کردم دو تا هم بچه دارم همسرم نمیتونه قهرم و تحمل کنه،یعنی ناراحت با ...

پس میگی برم ؟ 

این وسط من ضرر میکنم بخاطر بکارت و آبرویی ک ازم رفتع 

اونم باز میره سمت دختره 

اینستا نداره ،رو شمارش پیام می‌دادهدختره ۶ سال از ما کوچکتره ،خرابه جواب همه پسری رو میده و قرار میز ...

یاخدا 💔💔💔💔💔💔💔

به پدر مادرت بگو لطفا اگه شرایطش داری برو 💔😔😔

در حسرت دیدار تو آواره ترینم....🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری قوی باشم شبا خواب نمیرم از دلشوره پیش خودم میگم این وسط،من ضرر کردم ک همه جا باهاش گشتم و بکار ...

به هر حال تو خودتم رابطه را دوست داشتی.  فقط اون نبوده.  الانم باید بری پیش مشاور خوب. تنهایی سخته. مطمینی الان با کسی نیست غیر ارتو؟ 

پس میگی برم ؟ این وسط من ضرر میکنم بخاطر بکارت و آبرویی ک ازم رفتع اونم باز میره سمت دختره

می‌دونی عزیزم من تجربه زندگیمو گفتم ،تو هم با رفتارهایی که این انجام داده برام تعریف کردی من احساس میکنم ازت زده شده ،کاش باهاش رابطه نداشتی عزیزم ،الان بخاطر این رابطه نمیتونم قطعا بگم بری ولی برای عقد صبر کن بهش فرصت بده ،امتحانش کن ببین درست شده یا نه،قهر کنی باید زود بیاد از دلت دراره اگه دوست داره ،واینکه زود نبخش الان ببین میاد دنبالت پیگیرت میشه اصلا،چقدر پیگیرت هست که از دستت نده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
به هر حال تو خودتم رابطه را دوست داشتی. فقط اون نبوده. الانم باید بری پیش مشاور خوب. تنهایی سخته. ...

من بخاطر اون فقط انجامش میدادم ،وگرنه کدوم دختری از آبروش میزنه میره پیش پسری ؟ بخدا ک انقد دوسش داشتم ک تن دادم به خواسته اش 

مشاور شمارشو از کجا بیارم؟ 

دیگه تا همین دیروز ک باهاش بوده من پیشش بودم رفته یواشکی زنگش زده 

گوشیشو ازش گرفتم الان پیش خودمه اما اون با گوشی رفیقش زنگ میزنه به دختره مطمئنم 

می‌دونی عزیزم من تجربه زندگیمو گفتم ،تو هم با رفتارهایی که این انجام داده برام تعریف کردی من احساس م ...

باشه عزیزم 

اما مطمئنم ک دیگع نمیاد 

اره زده شده. بنظرت میتونم باز با رفتارم کاری کنم ک برم تو دلش؟

باشه عزیزم اما مطمئنم ک دیگع نمیاد اره زده شده. بنظرت میتونم باز با رفتارم کاری کنم ک برم تو دلش؟

یعنی چی ،مگه چیکار کردی که که زده شده، خودش حتما تو رو دلش نمیخواسته،همه قهر و آشتی دارن تو رابطه هاشون،نیاد دنبالت میخوای ببخشید آویزون شی ،اینطوری بیشتر هار میشه ،لااقل یه چیزی ببین ازش بمون تو رابطه اینکه اون نیاد دنبالت  ولی تو بمونی تو رابطه اصلا درست نیست اونم با این کارایی که کرده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اگه مقصر نبود ک روزی ۵ بار به هم زنگ نمی‌زدن .یه ریز به هم پیام نمیدادن

ببخشید عزیزم پیامی چیزی داری ازش الان ،اسکرین بگیر ببینم اصلا چطوری باهات میحرفه