2777
2789
تو نسبت به مادرشوهرت خشم داری و این خشم ناشی از رنجش هست و تا تو مادرشوهرت رو از ته دل نبخشی این خشم ...

مادر شوهرم نیست، هرکی بهم ضربه زده علتش مادر خودمه از بچگی باهام بشدت بد بود جوری ک تنفر داشت ازم الانم همونه اما چون من بچه ضعیف نیستم پنهان میکنه آنا بشدت بهم حسادت داره بشدتتت ک رفتاراش و حسش به من نرمال نیست همیشه برام سواله مثلا اگه من ناراحت باشم مشکل داشته باشم اون شاده و باهام خوبه اما اگه شوهرم برام خرج کنه یا لباس خوب بپوشم یا هرچیزی ک نشونه پیشرفته بشدت بهم انرژی منفی میده و سنگینی سکوت و حرفای درونی‌ متوجه میشم بهم میریزم ببخشید طولانی تایپ میکنم اما نیاز ب کمک دارم در این مورد مثلا دیشب رفتم پیشش متوجه انرژی درونی آدما میشم خیلی سنگینی داشت دیشب ظاهرشو کاور میکنه با رفتاراما اینقدر نسبت بهم منفی و سنگین بود حسش اومدم خونه سردرد شدم و فقط گریه و بغض داشتم بی دلیل حس پوچی بهم میده هربار با انرژی بذش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش اول ساختن سپر دفاعی در برابر هجوم شیاطین یعنی نماز و قرآن هست دوم یاد و ذکر خدا هر آن و هر لحظه مخصوصا وقتی اون افکار میاد سراغت همون‌طور که خدا خودش تو قرآن فرموده خواستی آیه رو برات میارم سوم نو این مواقع با افکار مثبت و دعا و حرف زدن با خدا مقابله کن 

مادر شوهرم نیست، هرکی بهم ضربه زده علتش مادر خودمه از بچگی باهام بشدت بد بود جوری ک تنفر داشت ازم ال ...

اگه بتونیم قانون رو درک کنیم خیلی زندگی برامون راحتتر میشه و با خودمون و جهان اطرافمون در صلح قرار میگیریم.

طبق قانون تمام اتفاقات و شرایط و حتی نوع برخوردهایی که باهامون میشه بازخورد باورهای خود ما هست. (البته پذیرش این موضوع شاید سخت باشه چون هیچ کس خودآگاه دلش تجربه شرایط سخت رو نمیخواد )

وقتی این قانون درک بشه میتونی شرایط رو تغییر بدی چون درک میکنی همه چیز برمیگرده به «باورها»

میدونی که تا الان هر طور که بوده حاصل باورهای گذشته ت تا الان بوده

پس اگه باورها رو تغییر بدی ، از این به بعد متفاوت ساخته میشه

اینجوری با گذشته ت و خودت و مادرت و دیگران در صلح قرار میگیری

خودت رو میبخشی … دیگران رو میبخشی… خاطرات تلخ گذشته میشه برات درس و تجربه و انگیزه میگیری برای زندگی بهتر.

تمرکزت ر از روی مادرت باید برداری … اون باورهای خودش رو زندگی میکنه

و تا الان تصور میکردی که ایشون و یا هر کس دیگه ای در زندگیت میتونه تاثیر گذار باشه در صورتیکه اشتباهه

فقط قدرت تاثیرگذاری روی زندگی خودت رو داری

پس تمرکز بذار روی زندگی خودت، باورهای خودت ، نکات مثبت و زیبایی ها

روی عزت نفس کار بشه تا خودت رو دوست داشته باشی و دوست داشتنی بدونی خودتو، خودت رو ارزشمند بدونی و برای خودت احترام قائل باشی

تو تغییر کنی، جهان هم تغییرات رو برات فراهم میکنه.

آدم های اطرافت یا رفتارهاشون باهات هماهنگ میشه و یا از زندگیت خارج میشن

مدیتیشن شفای کودک درون حسین اورا رو حتما تا یه مدتی انجام بده ،صددرصد تاثیرگذاره

مرسی ازت ببخش زیاد شد سوالم اما مدیتیشن مدلای مختلف داره؟ این مدل ساده تنفس و حواس پرتی و جمع کردن حواس ک حسین میگه اسمش چیه؟ 

چرا خوابم نبره بده؟

ن بد نیست 

خب می‌خوابی و دیگه هیچی از مدیتیشن نمی‌فهمی 😂

چون بدن آرامش میگیره و می‌ره تو وضعیت آلفا احتمال اینکه خوابت ببره زیاده 

چون مبتدی هستی وقتایی که بدنت یا روحت هست سعی کن نشسته انجام بدی که خوابت نبره چون بدن از آرامش بوجود اومده استفاده می‌کنه برای استراحت 

ولی وقتی راه بیفتی دیگه تو حالت درازکش حتی اگه خسته هم باشی احتمال خوابیدنت کمتره

داره زندگیم نابود میکنه میخوام جلوش بگیرم ب شدت داره رو رابطم با شوهرم تاثیر میزاره ب حدی ک شوهرم می ...

من به خاطرش دست به خودکشی زدم آنقدر که برام عذاب اوره و راه درمانی براش پیدا نکردم

اگه بتونیم قانون رو درک کنیم خیلی زندگی برامون راحتتر میشه و با خودمون و جهان اطرافمون در صلح قرار م ...

یکم تو کتم نمیره چون من باورم اینه هنه خوب مهربونن بخصوص بچه بودم هنه رو بشدت دوس داشتم اما همونا منو خوردم کردن بارها و سال‌های متوالی حس میکنم درسم این بوده کسیو جز خودم و خدارو دوس نداشته باشم 

ن بد نیست خب می‌خوابی و دیگه هیچی از مدیتیشن نمی‌فهمی 😂چون بدن آرامش میگیره و می‌ره تو وضعیت آلفا ا ...

وایی من مشکل خواب دارم اتفاقا هرشب انجام بدم مثل آدم بخوابم بیچاره مردم شوهرمو سر این بد خواب بودنم🤣

مرسی ازت ببخش زیاد شد سوالم اما مدیتیشن مدلای مختلف داره؟ این مدل ساده تنفس و حواس پرتی و جمع کردن ح ...

اصل مدیتیشن توجه به دم و بازدم و حس کردنشه ولی انواع مختلف برای شرایط روحی مختلف داره و بازم همه ی مدیتیشنها تمرکز روی دم و بازدم رو دارن و فقط تو جزئیات متفاوتند

من فقط مدیتیشنهای حسین و نیلوفر شیخی رو انجام میدم و به غیر از آرامشی که میدن تنوعشون هم زیاده و تکنیکهاشون کاملا حرفه ای هست و درجا حالو خوب میکنه

وایی من مشکل خواب دارم اتفاقا هرشب انجام بدم مثل آدم بخوابم بیچاره مردم شوهرمو سر این بد خواب بودنم� ...

من شبانه روز شاید سه چهار ساعت بیشتر نمیتونستم بخوابم ،همش اضطراب داشتم و خوابم هم منقطع بود 

از وقتی مدیتیشن میکنم شب ساعت نه یا ده که بخوابم صبح بیدار میشم ،خیلی روکیفیت خواب تاثیر داره

مدیتیشن قبل از خواب اتفاقا خیلی خوبه ،من هربار اتجام میدم وسطاش خوابم میگیره چون پایان روز هست و بدن خسته هست و راحت می‌ره تو حالت خواب عمیق

یکم تو کتم نمیره چون من باورم اینه هنه خوب مهربونن بخصوص بچه بودم هنه رو بشدت دوس داشتم اما همونا من ...

دقیقا

مهربون باش ولی مهرطلب نباش 

تو نقش قربانی نرو و خودت رو دوست داشته باش و اولویت زندگیت اول خودت باشی 

حسین هم در مورد این باورها خیلی حرف زده ،گوش بدی متوجه میشی