2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بگم واجبات انجام بدین گوش میدین؟

بقیشم بگم؟

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

میشه بگی چجوریه

فکر فقط افکار منفی جذب میکنه مثلا یکی حرف میزنه ب خودت میگیری در صورتی ک باهات نیس مثلا شوهرم میره سرکار میدونم سرکار ولی ذهنم میگ ن رفته جای دیگ ن تورو نمیخواد کلا دائم ذهم افکار عجیبی ک وجود نداره بهت میخورونه تا ب حدی ک باورت میشه ک مغزت راس میگ

منم دارم ونابودم کرد

داره زندگیم نابود میکنه میخوام جلوش بگیرم ب شدت داره رو رابطم با شوهرم تاثیر میزاره ب حدی ک شوهرم میگ از افکار وحشناک تو خسته شدم بهتره ی مدت جدا شیم تا ب خودت بیای میترسم

چی

واحبات انجام بدین نماز روزه غیره.

ذکر لاحول و لا قوه الا بالله علی عظیمی زیاد بگین و به به وسواستون اهمیت ندین.چند روزی انجام بدین درست میشه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........