2777
2789
خب دیگه ولش کردی اونم همینطور داره میبافه ذهن یه دادگاه ۲۴ ساعته هست که اگه به حال خودش رهاش کنی بزر ...

اره خب آخه یهو میاد یهو قورتم میده اصلا یهو بخودم میام میبینم 3 ساعت دارم فک میکنم یا حتی شبا از فکر زیاد بی خواب میشم در روز یکبار مدیتیشن کنم یا وقتی حس کردم ذهنم درگیر 

من مدتهاست انجام میدم ولی موجودات غیر ارگانیک ندیدم ،مدیتیشن باعث خوداگاهی میشه و خیلیا از قصد شایعه ...

منم برام سوال بود چجوری باعث جذب ماورایی ها میشه اونا میگفتن از انرژی آدم موقع مدیتیشن تغذیه میکنن و بهتره بجاش با خدا راز و نیاز کرد و صحبت کرد اما بنظرم موقع مدیتیشن ما انرژی خشم و کینه ازین نوع ک تغذیه اونا هستن نداریم و بهتره بگم موقع مدیتیشن ب نقطه صفر می‌رسیم و آرامش خالص هست 

شما چند دقیقه مدیتیشن میکنید من زیاد نمیتونم وایسم اما بعدش حس سبکی زیاد دارم حس پاکی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خب آخه یهو میاد یهو قورتم میده اصلا یهو بخودم میام میبینم 3 ساعت دارم فک میکنم یا حتی شبا از فکر ...

روزی هرچندبار بدنت میپذیره انجام بده ،مطمئن باش اثراتش رو که ببینی تا آخر عمرت خودت دیگه هرروز انجام میدی 

روزی حداقل سه بار انجام بده و ناامید نشو این افکار منفی که تو ذهنت میان نجواهای شیطانه و واقعی نیست

اینو که میدونم واقعی نیست ولی ذهن لعنتیم انقد قشنگ و طبیعی و با دلیل قانع کننده افکار ب خورذم میده ک ناخواسته باور میکنم در اون لحظع ک نکنه درس میگ و همچی تو دوثانیه خراب میشه من همسرم واقعا کلاغه شده شوخی میکنه ب دل میگیرم حرف میزنه فکری میشم جوری شده ک از سرکار میاد حرف نمیزنه میگم جرا حرف نمیزنی میگ نمیشه باهات حرف زد حرف بزنم بهم می‌ریزی :) الانم ب شدت همچی بهم ریخته شوهرم اولیل درک میکرد ولی الان میگ از رفتارات خسته شدم باید ب خودت بیای ذهنت دست خودته

اگ داری شدتش حتما کمه ک متوجه نشدی وقتی شدتش زیاد بشه دیگ دیوونه وار فقط ب چیزای بد فک میکنی با اینک ...

خب حالا شوهر ک ندارم . ولی تو جمع اگه کسی حرفی بزنه فک میکنم بمن تیکه انداخت . کلا افکارم بیشتر سمت منفی میره تا مثبت 😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
روزی هرچندبار بدنت میپذیره انجام بده ،مطمئن باش اثراتش رو که ببینی تا آخر عمرت خودت دیگه هرروز انجام ...

امیدوارم بتونم ذهنم کنترل کنم و اگ بشه وافعا تا اخر عمر دعات میکنه چون زندگیم همین افکار منفی داره متلاشی میکنه

منم برام سوال بود چجوری باعث جذب ماورایی ها میشه اونا میگفتن از انرژی آدم موقع مدیتیشن تغذیه میکنن و ...

اینا همه شایعه هست ،اهمیت ندین 

مدیتیشن یکی از راههای خودشناسی و خداشناسیه

خدا از روح خودش درون ماها دمیده ،مدیتیشن یعنی ورود به درونمون ،یعنی ارتباط با خود برترمون که همون روح هست و روح ما هم تکه ای خداست 

بله مدیتیشن یعنی رسیدن به سکوت ذهن و سکوت ذهن هم یعنی لحظه ی حال ،همه انرژیها و احساست منفی با مدیتیشن تخلیه میشه 

باورت میشه من از وقتی مدیتیشن شروع کردم وبه خودآگاهی رسیدم دیگه غیبت نمیکنم و دروغ نمیگم و خیلی خصلت‌های منفی در من به حداقل یا به صفر رسیده،همه آدمهارو دیگه دوست دارم و حتی کسانی که قبلا بهم بدی کردن رو هم از ته دلم بخشیدم و رهاشون کردم و خیلی چیزای دیگه که بنویسم طولانی میشه 

اولش ذهن مقاومت می‌کنه و زیاد نمیتونی تمرکز کنی ولی حتی شده روزی دو دقیقه هم انجام بدی کم کم مقاومت ذهن می‌شکنه و آگاه میشی بهش و اثرات مثبتش رو میبینی 

من شش ماهی هست که انجام میدم و الان دیگه روزی سه بار بیست دقیقه ای و یا دو تا نیم ساعتی و یا چهارتا یک ربعی در طول روز انجام میدم و گاهی اگه وقت نکنم یکبار بیست دقیقه ای رو حتما انجام میدم 

امیدوارم بتونم ذهنم کنترل کنم و اگ بشه وافعا تا اخر عمر دعات میکنه چون زندگیم همین افکار منفی داره م ...

من از شما بدتر بودم ،روی من تأثیر داشت قطعا رو شما هم تاثیر خواهد داشت 

من تو یوتیوب با کلیپهای نیلوفر شیخی انجام میدم ،انواع و اقسام مدیتیشنهارو داره 

اینو که میدونم واقعی نیست ولی ذهن لعنتیم انقد قشنگ و طبیعی و با دلیل قانع کننده افکار ب خورذم میده ک ...

اره عزیزم وسواس یجوریه که اطرافیان خسته میشن از آدم ،حالتگا هرنوع وسواسی باشه فرق نداره،کلافه کنندست

امیدوارم بتونم ذهنم کنترل کنم و اگ بشه وافعا تا اخر عمر دعات میکنه چون زندگیم همین افکار منفی داره م ...

بین عزیزم یه پیشنهاد دیگه هم دارم 

مدیتیشن که حتما انجام بده ،حتی اگه حین مدیتیشن افکار اومد سراغت اصلا نگران نباش ،تو مدیتیشن یاد میگیری به افکارت توجه نکنی و درگیرشون نشی  تا رد بشن و برن

در مورد ذهن آگاهی هم سرچ کن بخون تا به عملکرد ذهن آگاه بشی و بفهمی چی به چیه تا راحتتر کنار بیای 

اگه دوست داری تو یوتیوب کانال آقای مزادفر مومنی رو برو ببین و کلیپهای مربوط به گذر از ذهن رو همه رو گوش بده خیلی کمک کننده هست و زندگیتو و باورهاتو تغییر میده 

اینا همه شایعه هست ،اهمیت ندین مدیتیشن یکی از راههای خودشناسی و خداشناسیهخدا از روح خودش درون ماها د ...

چقدر ازت آرامش گرفتم 

من تازه با مدیتیشن آشنا شدم و خیلی کم انجام دادم آنا دیشب خواب دیدم با پدرم توی یه قایق وسط یه رود هستیم ک دور تا دورش سخره های تیره رنگ بود و خوفناک اما خود آب بشدددددت عمیق و بشدددت زلال بود جوری ک مثل اینه انعکاس میداد تعبیرش نگاه کردم نوشته بود نشونه ورود به خود شناسی و همچین چیزایی نوشته بود برام خیلی عجیب بود

فکر فقط افکار منفی جذب میکنه مثلا یکی حرف میزنه ب خودت میگیری در صورتی ک باهات نیس مثلا شوهرم میره س ...

عزیزم من خودم از بچگی وسواس فکری داشتم این مشکل شما وسواس فکری نیستاا

بیشتر نشخوار ذهنی و شکاکی هست

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌