2777
2789
من با مدیتیشن هرروزه و مستمر شکستش دادم

منم چند بار در حد دو دقیقه شاید انجام دادم اما حسابی آرومم کرد اما تو اینستا ی پست راجب مدیتیشن بود توش کلی کامنت گذاشته بودن ک باعث ورود موجودات غیر ارگانیک ب زندگی میشه و گذاشتن کنار

من نمیدونم چیه ؟

فکرت فقط افکار منفی جذب میکنه و طوری ب خوردت میده انگار داره راس میگ در صورتی ک نیس مثلا میخوای بری سفر ذهنت میگ تو جاده میمیری خطرناک این اتفاق شاید هیچوقت نیوفته دلی ذهنت انقد تکرار میکنه ک باورت میشه سفر خطرناک ب حدی ک عصبی میشی پرخوری میکنی و مدام ذهنت درگیر افکار منفیه و تو هیچ کنترلی روش نداری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا میاد تو ذهت با یه فکر دیگه جایگزینش کن.

چجوری من تو ذهنم ریشه میگیره مثلا صب شروع میشه تا شب درگیرم شبم شوهرم میاد ی حرف میزنه ذهنم هزار جا میره و اخر دعوام میشه واقعا خسته شدم از ذهنم

جدا اخه ذهنم تمرکز نداره خیلی سخته ذهنم جمع کردن

اولش سخته ،من روزای اول نمیتونستم تمرکز کنم و افکار مزاحم اذیتم میکرد و حین مدیتیشن های های گریه میکردم ولی الان راحت میتونم ذهنمو کنترل کنم ،تا افکارمنفی میاد سراغم توجهمو ازشون میگیرم و اونام رد میشن میرن

ذهن آگاهی چیزی هست که فقط با مدیتیشن میتونی بهش دست پیدا کنی ،ذهن هر انسان روزانه شصت هزار فکر ایجاد می‌کنه و اصلا کار ذهن تولید افکار هست و ۹۵ درصدش تکراری و بیهوده و پوچه ،با مدیتیشن یاد میگیری اون ۹۵ درصد رو مشاهده کنی و بدون اینکه درگیرش بشی ردش کنی بره 

باید ادامه بدی تا نتیجه بگیری

فکر فقط افکار منفی جذب میکنه مثلا یکی حرف میزنه ب خودت میگیری در صورتی ک باهات نیس مثلا شوهرم میره س ...

واااای😑😑😑 اینارو ک منم دارم انگار 😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
چجوری من تو ذهنم ریشه میگیره مثلا صب شروع میشه تا شب درگیرم شبم شوهرم میاد ی حرف میزنه ذهنم هزار جا ...

خب دیگه ولش کردی اونم همینطور داره میبافه 

ذهن یه دادگاه ۲۴ ساعته هست که اگه به حال خودش رهاش کنی بزرگترین دشمن انسانه و مدام وراجی می‌کنه 

منم درگیرشم یکساله رو ی چیزی چت کردم ولم نمیکنم دکتر رفتم بهم گفته از نظر جسمی مشکلی نداری ولی من مد ...

اره منم خمینجوریم و اینکه بیشتر افکارم روی زندگی مشترکم داره تاثیر میزاره دائم شوهرم کافیه ی شوخی بکنه تموم تا 1 هفته ذهنم درگیر ک نکنه نمیخواد انقد گفتم نمیخواد نمیخواد حس میکنم جذب شده ب زندگیم این افکار

اولش سخته ،من روزای اول نمیتونستم تمرکز کنم و افکار مزاحم اذیتم میکرد و حین مدیتیشن های های گریه میک ...

سخته ولی باز شروع میکنم امبدوارم حل بشه چون واقعا خسته شدم خودم چ برسه ازرافیانم

منم چند بار در حد دو دقیقه شاید انجام دادم اما حسابی آرومم کرد اما تو اینستا ی پست راجب مدیتیشن بود ...

من مدتهاست انجام میدم ولی موجودات غیر ارگانیک ندیدم ،مدیتیشن باعث خوداگاهی میشه و خیلیا از قصد شایعه پراکنی می‌کنن تا مردم آگاه نشن 

اتفاقا مدیتیشن یکی از راههای دفع موجودات غیر ارگانیک هست