2777
2789
اره عزیزم وسواس یجوریه که اطرافیان خسته میشن از آدم ،حالتگا هرنوع وسواسی باشه فرق نداره،کلافه کنندست

یه سوال من خوبم یه آن فکر یا خاطره بد میاد تو ذهنم و عصبی و کلافه میشم و با شوهرم بد رفتاری میکنن و مار شوهرم بشدت غلط و غیر منطقی بوده اون لحظه عصبی شدم دعوا کردم بعد آروم شدم و تو اوج آرامشم یه آن باز یادم میاد و خشم اولیه حتی بیشتر دارم و میرم باز دعوا راه میندازم علت این چیه اسمش چیه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داره زندگیم نابود میکنه میخوام جلوش بگیرم ب شدت داره رو رابطم با شوهرم تاثیر میزاره ب حدی ک شوهرم می ...

اسی منم عین تو بودم یه پیج میگم هم تو همه بقیه حتمااا برید جزو واجبات منو این پیج نجاتم داد این آدم اسمش حسین آریا هست راجب خود آگاهی حرف میزنه قشنگ 98درقد حرفاش خود خود راه نجات مدیتیشن هم بشدت تاکید داره انجام بدید تو لایواش انجام مبده

چقدر ازت آرامش گرفتم من تازه با مدیتیشن آشنا شدم و خیلی کم انجام دادم آنا دیشب خواب دیدم با پدرم تو ...

چه خوب 

اینا همه نشانه هست ،جدی بگیرشون و ازشون ساده رد نشو

ورودت به مسیر آگاهی رو تبریک میگم ،سعی کن ارتعاشت رو حفظ کنی و از مسیر خارج نشی ،خیلی حقایق برات آشکار میشه تو این مسیر که خودتم حیرت زده میشی 

اگه دوست داشتی داخل یوتیوب برو کانال حسین اورا و حرفهاشو گوش بده ،هر کلیپش و هر حرفش یه حقیقتی برات آشکار می‌کنه و کلا لذت میبری از آگاهی ای که میده ،من خیلی چیزا ازش گرفتم و میشه گفت معلم زندگی من ایشونه که چشمم رو به خودم و خدا و جهان پیرامونم باز کرد ،چیزایی ازش یاد گرفتم که تو هیچ مدرسه و دانشگاهی بهمون یاد ندادن

یه سوال من خوبم یه آن فکر یا خاطره بد میاد تو ذهنم و عصبی و کلافه میشم و با شوهرم بد رفتاری میکنن و ...

تو نسبت به مادرشوهرت خشم داری و این خشم ناشی از رنجش هست و تا تو مادرشوهرت رو از ته دل نبخشی این خشم همواره با تو خواهد موند و خشم یه نوع حس منفی هست که فقط به خودت و روح و روانت آسیب می‌زنه و تو بخاطر آرامش روح خودت باید مادرشوهرت رو ببخشی ،اکثر آدما از سر ناآگاهی بهمون بدی میکنن و یا ضربه میزنن و بخشش شما به نشانه ی تایید کار مادرشوهرت نیست ،فقط و فقط با بخشش و رها کردن حس بد خشم و نفرت ازت دور میشه و دیگه با آرامش زندگی میکنی

مدیتیشن رفع خشم و نفرت خیلی برات خوبه ،حتما سرچ کن و انجام بده 

داخل یوتیوب کانال نیلوفر شیخی همه مدل مدیتیشن داره ،هرکدوم رو که نیاز داشتی انجام بده تا این احساسات منفی از وجودت پاکسازی بشه چون با وجود این حسها روحت در عذابه

چه خوب اینا همه نشانه هست ،جدی بگیرشون و ازشون ساده رد نشوورودت به مسیر آگاهی رو تبریک میگم ،سعی کن ...

عههه حسین 😍😍😍😍همین پسر منو نجات داد از روزی ک اومد تو اکسپلورم من هر شب با پادکست های این میخوابم حرفاش نوره واقعا من مدیتیشنو از حسین یاد گرفتم قبلش فک میکردم چرته آنا وقتی دیدم چقدر ساده هست و یبار امتحان کردم مهجزشو دیدم قشنگ انگار حمام انرژی کردم منفیا رفت و سفید و پاک شدم😍

چه خوب اینا همه نشانه هست ،جدی بگیرشون و ازشون ساده رد نشوورودت به مسیر آگاهی رو تبریک میگم ،سعی کن ...

آبجی من خودم یجوری مثلا جذبم بالاست از بچگی یه حیایی داشتم تو بچگی خیلی پاک بودم و خیلی قوی بودن دلم میخواد یه استاد ی آدمی ک عارف باشه یا نیرویی داشته باشه برم پیشش بهم بگه چند چندم با خودم همچین پیچی یا ادنی سراغ نداری؟ 

تو حالت خواب دراز کش هم میشه مدیتیشن مرد یا حتما باید نشست

من با حالت درازکش انجام میدم و فقط با این حالت راحت هستم 

بذار بدنت انتخاب کنه که دراز کش راحت هست و یا نشسته ،هیچ محدودیتی تو پوزیشن نیست 

فقط اگه دراز کش انجام دادی مواظب باش خوابت نبره ،من اوایلش خوابم میبرد ولی الان مسلط تر شدم و دیگه میتونم کنترل کنم