2777
2789

من خودم نمیدونم گندمی حساب میشم یا سبزه 😕 یچیز بین این دوتا 

ولی بشدت ازش بدم میاد انقد دوس داشتم سفید باشم🥲

حالا بدبختی میدونی کجاس ؟؟؟ 

مثلا دستم از ارنج به پایین رنگش تیره تر شده 

پاهام از مچ به پایین تیره تره 

یا صورتم کنار گردنم خیلی تیره تره 

چرا یه دست نیست اخهههه😫😫😫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه سری افراد تفاوت رنگ تو جاهای مختلف بدن وجود داره من گندمی هستم ولی احساس میکنم پاهام سفیده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بین سفید و گندمی

نه اونقد سفید برفیم نه اونقد گندمی نمیدونم اسمش چیه🤕🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم هیچوقت رنگ پوستمو درک نکردم 

این تغییر رنگت اگه دائمی نیست به خاطر تابستونه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

عزیزم ما یه دختری توی فامیلامون هست پوستش خیلی سبزست به جان خودم از این دختر قشنگتر ما تو فامیل نداریم انقدر زیباست که هر جایی میره همه بهش زل میزنن قشنگ اصلا زشتی زیبایی به پوست ربطی نداره به ترکیب آدماست

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏