2777
2789
عنوان

رنگ پوستتون چیه دارم دیووونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

هر آدمی با هر رنگ پوستی می‌تونه خوشگل باشه هم ظاهری هم باطنی. اگرم درباره رنگ پوستت سردرگمی میتونی از چند نفر بپرسی ببینی اونا چ رنگی بنظرشون

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

عزیزم ما یه دختری توی فامیلامون هست پوستش خیلی سبزست به جان خودم از این دختر قشنگتر ما تو فامیل ندار ...

آره والا زیبایی ربطی به سفیدی و سبزه بودن نداره چند تا دوست داشتم خیلی سبزه بودن ولی هزار ماشاالله بسیار زیبا و جذاب و دلبر

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزر میرفتم. خانومه می‌گفت تاحالا ندیدم یکی انقد همه جاش سفید باشه. می‌گفت بعضی ها میان لاین و بکینی انقد سیاهه آدم حالت تهوع میگیره انقد سیاه و تیره ست. تو چی میزنی که انقد سفیدی. گفتم بخدا هیچی نمیزنم. کلا از اول همین بودم. 

ولی به چه درد میخوره آخه. الان مثلا سفیدیم همه چی تمومیم

من پوستم روشنه، در حدی که اینهمه سال خارج ایران حتی یک بار هم کسی حدس نزده ایرانی یا خاورمیانه ای باشم. اینو برای این گفتم چون دفعه ی پیش توی تاپیک مشابه یکی گفت لابد خودت سبزه ای که میگی فرقی نداره... اما واقعا رنگ پوست ارزش نیست. تو سرنوشت نهایی ادم هم اگر ادم راهش رو درست انتخاب کنه و با ادمهای درست امد و شد کنه تاثیری نداره.

ناهماهنگ بودن رنگ پوست کاملا طبیعیه. به خاطر اینکه زندگی فیلم ... یا فیل تر اینستا نیست، پوست ارگانیسم زنده ست کارش اینه که ارگان های بدن روحفاظت کنه برای این تکامل پیدا کرده، نه هماهنگی رنگ...

هر پوستی هم خوبی و بدی  خودشو داره: پوست سفید هم  زود قرمز میشه، معمولا هم حساس تر و نازک تر و خشکتره و زودتر هم چروک میشه. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

در مورد تیرگی زیاد صورت نسبت به گردن هم به خاطر آفتابه یه مقداریش احتمالا. چون صورت افتاب میخوره گردن اگر روسری و... سر میکنی افتاب نمی خوره.

ضدآفتاب بزن به صورتت، نه فقط برای زیبایی پوست برای سلامتی و جلوگیری از بیماری مهمه

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.