2777
2789
عنوان

پنجره خونه مادرشوهرم

11543 بازدید | 229 پست

بچا من با مادرشوهرم حیاطمون مشترکه. قبل از اینکه ما خونمون رو بسازیم تو آشپزخونه مادرشوهرم یه پنجره بود که وقتی ما خونمون رو ساختیم پنجره افتاد روبرو سرویس بهداشتی ما بعد من خواستم که جای پنجره دیوار بزاریم مادرشوهرم نذاشت گفت آشپزخونم دلگیر میشه خلاصه الان همش پنجره آشپزخونه رو باز میزاره مثلا من صبحای زود با لباس باز میرم دستشویی میبینم رو برو نشسته چشم دوخته به من.

هرچی با احترام ازش خواستم که ببنده دیگه باز نکنه بازم کار خودشو میکنه حتی همسرم دعوا راه انداخته بازم باز میزاره.

امشب دخترمو فرستادم بهش بگه پنجره روببنده وگرنه مامانم ناراحت میشه گفته خو ناراحت بشه من نمیبندم. البته خودم چندماهه باهاش قهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا یعنی چی😐😐بی فرهنگ 

ببخشیدا ولی انگار دلش میخاد ک.ون تورو ببینه😒بگو اینقدر قشنگه که نمیتونی چشم برداری

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

وای پرده انقد سخته

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️