گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 901 عنوان حس شدیدی دارم نسبت به اینکه جدا میشن 1317 بازدید | 29 پست یکی از نزدیکام نامزد کرده،پسره خییییلی خوب و همچیز تمومه خیلی پولداره،اخلاق عالی،نماز خون و ... ظاهریم قد بلند و ورزشکار و خوشگل دختره ام خوشگل و خوش هیکل و قد بلنده باهمم خوبن و میگن عاشق همیم ولی همش انگار به دل من افتاده اینا جدا میشن چرا؟ خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠 1403/06/15 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105505 حسودی شاید گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7284 چون که حست اشتباهه بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3168 شابد یجایی دیدی چیزی ب تظاهرو یجای کارشون میلنگه امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 901 حسودی شاید بخدا حسادت نمیکنم🥲دختره قل کنه🥲زندگیمه چرا آخه باید بهش حسودی کنم خودمم تو تعجبم از این حسم ولی بخدا انگار به دلم گذاشتن که جدا میشن خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 901 چون که حست اشتباهه ولی خیلی قویه نمیدونم حس میکنم بخاطر شناختی که از دوطرف دارم این حس و میکنم اخلاقی فرق دارن باهم خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
شیرازشهرراز عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3437 انشاء الله ک نشن. ولی منم ی بار همچین حسی داشتم نسبت ب یکی از فامیلامون متاسفانه درست از آب درومد. از همون اول من گفتم حرارت عشقشون کم شه وا میدن. همینطور هم شد بعد ۲ سال جدا شدن
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 901 دلت اشتباه میکنه مثه دله من قاطی داره بیخیالش شو چی بگم خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
fatameh67909 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6608 ولی خیلی قویه نمیدونم حس میکنم بخاطر شناختی که از دوطرف دارم این حس و میکنم اخلاقی فرق دارن باهم حست برای زندگی من چی میگ سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 901 شابد یجایی دیدی چیزی ب تظاهرو یجای کارشون میلنگه تظاهر نمیکنن نه حس میکنم زود از هم زده میشن خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7284 ولی خیلی قویه نمیدونم حس میکنم بخاطر شناختی که از دوطرف دارم این حس و میکنم اخلاقی فرق دارن باهم میفهمم منضورتو ولی اکثرا اشتباس همچین حسایی بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
fatameh67909 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6608 انشاء الله ک نشن. ولی منم ی بار همچین حسی داشتم نسبت ب یکی از فامیلامون متاسفانه درست از آب درومد. ا ... عزیزم میشع منم بگی آخرش جدا میشم یا همسرم راضی میشه بیاذ ذنبالم سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 901 انشاء الله ک نشن. ولی منم ی بار همچین حسی داشتم نسبت ب یکی از فامیلامون متاسفانه درست از آب درومد. ا ... وااای دقیقا منم همین حس و دارم همش حس میکنم اینا چون اولشه اینطورین هی به خاهرمم میگم انقد عجله نکن برا همچیز،انگار به دلم افتاده بخدا دلم نمیخواد فردا پسفردا پشیمونیشو ببینم خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 901 حست برای زندگی من چی میگ من حس میکنم جدا میشی خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠