2777
2789
عنوان

مهندسی انرژی اسون تره یا نفت و شیمی

1081 بازدید | 16 پست

بچه ها من میخوام انتخاب رشته کنم و باید یک رشته ای برم که مرتبط با شرکت نفت و گاز باشه . و اینکه چون همزمان هم میخوام کار کنم و هم درس بخونم میخوام ی رشته زیاد سنگینی نباشه به نظرتون مهندسی انرژی سبک تره یا مهندسی نفت یا شیمی

انرژی ک الکیه 

نفت دیگه بدرد نمیخوره 

شیمی کاربردی ترینه 

بستگی داره چه دانشگاهی بری 

برو ازاد که راحت مدرک بگیری

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انرژی ک الکیه نفت دیگه بدرد نمیخوره شیمی کاربردی ترینه بستگی داره چه دانشگاهی بری برو ازاد که راحت م ...

چرا فکر میکنی ازاد الکی مدرک میده😑اتفاقا ازاد میخونم سخت گیری بیشتره بعضی استادا میندازن پول بگیرن

انرژی ک الکیه نفت دیگه بدرد نمیخوره شیمی کاربردی ترینه بستگی داره چه دانشگاهی بری برو ازاد که راحت م ...

از چه نظر مهندسی انرژی الکیه؟ دانشگاهش حالا احتمالا ازاد برم ولی میخوام بدونم محتواهای این رشته ها باهم چه فرقی میکنه 

چرا فکر میکنی ازاد الکی مدرک میده😑اتفاقا ازاد میخونم سخت گیری بیشتره بعضی استادا میندازن پول بگیرن

خب با همون استاد میتونی صحبت کنی یه پولیم میدیش میشه پارتیت، کارتو راه میندازه راحت مدرک میگیری:) 

گفتم ک بستگی داره کجا باشه 

توی شهرای کوچیک خیلی راحت میشه اینکارو کرد 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
از چه نظر مهندسی انرژی الکیه؟ دانشگاهش حالا احتمالا ازاد برم ولی میخوام بدونم محتواهای این رشته ها ب ...

واحد های هر رشته رو سرچ کنی میاد فرقش دستت میاد 

ببین باید با توجه به بازار کار تصمیم بگیری 

مهندس انرژی کجا بهش کار میدن؟؟ 

اگر مرتبط باهاش شغلیم باشه میدن به مهندسای بقیه رشته ها 

خب با همون استاد میتونی صحبت کنی یه پولیم میدیش میشه پارتیت، کارتو راه میندازه راحت مدرک میگیری:) گف ...

بعضی هاشون حتی شمارشون نمیدن ک بخوای پولشون بدی یا باها شون حرف بزنی

اها هرکار میکنم کد رشته هارو نمیتونم پیدا کنم

کد رشته ها توی دفترچه هستن