بچه ها من میخوام انتخاب رشته کنم و باید یک رشته ای برم که مرتبط با شرکت نفت و گاز باشه . و اینکه چون همزمان هم میخوام کار کنم و هم درس بخونم میخوام ی رشته زیاد سنگینی نباشه به نظرتون مهندسی انرژی سبک تره یا مهندسی نفت یا شیمی
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب با همون استاد میتونی صحبت کنی یه پولیم میدیش میشه پارتیت، کارتو راه میندازه راحت مدرک میگیری:)
گفتم ک بستگی داره کجا باشه
توی شهرای کوچیک خیلی راحت میشه اینکارو کرد
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
از چه نظر مهندسی انرژی الکیه؟ دانشگاهش حالا احتمالا ازاد برم ولی میخوام بدونم محتواهای این رشته ها ب ...
واحد های هر رشته رو سرچ کنی میاد فرقش دستت میاد
ببین باید با توجه به بازار کار تصمیم بگیری
مهندس انرژی کجا بهش کار میدن؟؟
اگر مرتبط باهاش شغلیم باشه میدن به مهندسای بقیه رشته ها