2777
2789

سلام عزیزان 

مشکلات زندگیم به مغز استخوونم رسیده هرکاری میکنم به بن بست میخورم با اینکه رابطم با خدا خیلی خوبه و همیشه دست به دعام.خواهشا برام دعا کنید که از این وضعیت بیام بیرون واقعا خسته ام ۱۰ برابر سنم دارم درد میکشم😔💔 اگه برام دعا کردی لایک کن براتون صلوات بفرستم♥️🙏

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز بخون عزیزم بعد نماز دعا کن

کارم از اینا گذشته به هر دری میزنم بدتر میشه

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

میگذره . شک نکن میگذره. اگه تموم نشد ، گذر زمان برات دردشو کم میکنه. 

من ی روزایی بود ک از شدت مشکلات تو خیابون گریه میکردم و همزمان باید این طرف اون طرف میرفتم کارامو انجام می‌دادم. 

اما همش گذشت ، زمان متوقف نمی مونه  

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔