2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فقط یه دعا دارم دعا هم برای ایران زمین هیچ آرزو و دعایی برای خودم ندارم

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

تورو خدا نخندید بهم

دیگه هیچ وقت گرسنم نشه

بقرآن از گرسنگی قشنگ زار زار گریه ام میگیره😭

ازبس دندونام خرابن هیچی نمیتونم بخورم

لعنت به بی دندونی😭😭اونم تو جوونی😓😓😓😓

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

بقدری موفق شم بقدری تو اوج باشم

همه اونایی که زجرم دادن حسرت داشتنم رو دلشون بمونه

بقدری. اروم باشم هیچ چیزی هیچ خبری از اون نتونه بهمم بریزه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بقدری موفق شم بقدری تو اوج باشم همه اونایی که زجرم دادن حسرت داشتنم رو دلشون بمونهبقدری. اروم باشم ه ...

یه زمانی با یک مرد پولدار رفتم دیت

فهمیدم هدفش رابطه جنسیه

قبول نکردم و ابروی منو پیش صمیمی ترین رفیقم برد و چنان از ظاهرم بد گفت که واقعا تا مدت ها فکر میکردم الکی ازم تعریف میکنن من در جواب اثن رفتار هاش فقط سکوت مردم و گذشتم

بعد از یکسالو نیم بهم پیام داد و خواست باهام بره دیت دور بزنیم و معذرت خواهی کرد گفت حرف دلم نبود

قدرت سکوت رو اونجا درک کردم

ولی دیگه بلاکش کردم

یه زمانی با یک مرد پولدار رفتم دیت فهمیدم هدفش رابطه جنسیهقبول نکردم و ابروی منو پیش صمیمی ترین رفیق ...

نمیدونی چقدر عذاب کشیدم و میکشم

رل زده:)

برگشت گفت دختره ازت سرتره

میتونه منو عاشق خودش کنه منو درکم کنه

اگه بگم چیکارا کردم براش هنگ میکنی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عزیزم قدرت کارمارو دست کم نگیر

طول رابطه زجر کشیدم گفتم تمم کنم

تموم کردم اومد ب رفیقام پیشنهاد داد رفت رل زد و منو با دختره روبرو کرد

همش من دارم له میشم اون خوبه

طول رابطه زجر کشیدم گفتم تمم کنمتموم کردم اومد ب رفیقام پیشنهاد داد رفت رل زد و منو با دختره روبرو ک ...

نمیدونم فقط میدونم اگر صدتو براش گذاشتی و هر دفعه خرابت کرد

بد جور جواب پس میده