گلم منم لاغرم دارم کالری شماری میکنم. ظرفیت معده لاغرا با چاقا متفاوته. این ۳۵۰۰ تا که گفتی کالری سه روز ماست. من از صبح تا شب دارم یه چیزی میخورم باز ۲۰۰۰ تا نمیشه. مگه الکیه ۳۵۰۰ تا کالری در روز؟ ما اینهمه بخوریم معدمون همه چیزو پس میزنه حالت تهوع میگیریم و از خوراک زده میشیم.
ای خوش به حالت اینایی که از لاغری مینالنو نمیفهمم واقعا خب بخور دیگه انقدر بخور تا معدت جا باز کنه از این بهتر میخوای والا. چاقای بیچاره که همش باید ریاضت بکشن یکیش خودم
گلم منم لاغرم دارم کالری شماری میکنم. ظرفیت معده لاغرا با چاقا متفاوته. این ۳۵۰۰ تا که گفتی کالری سه ...
والا من عمه دارم ۳ برابر من میخوره چاق نمیشه تکون نخورده تا الان که ۳۴ سالشه 😅انوقت من ۴ ساله میخوام ۵ کیلو لاغر کنم خیلی سخته😕تقریبا هیچی نباید بخورم تا لاغر شم چون وزنمم کمه ۶۳ کیلوام وزن بالا لاغری آسونه
ببین من کاملا درکت میکنم. لاغری مفرط باعث میشه اون زیبایی زنانه رو نداشته باشی، هر لباسی بهت نمیاد ، استخر و باشگاه نمیری، لباس مجلسی توی تنت قشنگ نیست، همیشه باید سوتین اسفنجی بزنی و... اینایی که میگن لاغری خوبه احتمالا چاقن و مشکل ما رو نداشتن که درک کنند. اول سعی کن با روشهایی مثل کالری شماری و قرص اشتها جلو بری اگر نتونستی برو دکتر خون و آنکولوژی بگو یه سرم آهن وینجر برات بنویسه. پانزده تا بیست کیلو افزایش میدهد وزنت رو.