2777
2789
عنوان

چاق نمیشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی ۳۵۰۰ کالریمیخوری چاق نمیشی؟

گلم منم لاغرم دارم کالری شماری میکنم. ظرفیت معده لاغرا با چاقا متفاوته. این ۳۵۰۰ تا که گفتی کالری سه روز ماست. من از صبح تا شب دارم یه چیزی میخورم باز ۲۰۰۰ تا نمیشه. مگه الکیه ۳۵۰۰ تا کالری در روز؟ ما اینهمه بخوریم معدمون همه چیزو پس میزنه حالت تهوع میگیریم و از خوراک زده میشیم.

گلم منم لاغرم دارم کالری شماری میکنم. ظرفیت معده لاغرا با چاقا متفاوته. این ۳۵۰۰ تا که گفتی کالری سه ...

عزیزم خودمم همدردم همه میگن ۳۵۰۰ باید بخوری 🤣

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

گلم منم لاغرم دارم کالری شماری میکنم. ظرفیت معده لاغرا با چاقا متفاوته. این ۳۵۰۰ تا که گفتی کالری سه ...

من تو اینستا وعده دیدم  ضعف میکنم بخورم ولی دلم برنمیداره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

والا من عمه دارم ۳ برابر من میخوره چاق نمیشه تکون نخورده تا الان که ۳۴ سالشه 😅انوقت من ۴ ساله میخوام ۵ کیلو لاغر کنم خیلی سخته😕تقریبا هیچی نباید بخورم تا لاغر شم چون وزنمم کمه ۶۳ کیلوام وزن بالا لاغری آسونه

ببین من کاملا درکت میکنم. لاغری مفرط باعث میشه اون زیبایی زنانه رو نداشته باشی، هر لباسی بهت نمیاد ، استخر و باشگاه نمیری، لباس مجلسی توی تنت قشنگ نیست، همیشه باید سوتین اسفنجی بزنی و... اینایی که میگن لاغری خوبه احتمالا چاقن و مشکل ما رو نداشتن که درک کنند. اول سعی کن با روش‌هایی مثل کالری شماری و قرص اشتها جلو بری اگر نتونستی برو دکتر خون و آنکولوژی بگو یه سرم آهن وینجر برات بنویسه. پانزده تا بیست کیلو افزایش می‌دهد وزنت رو‌.

سلام عزیزم یکمی از مشکلات لاغری میگی من هیچوقت لاغرایی که میخوان چاق بشن درک نکردم چتونه مگه

وای نگو درسته چاقی بده ولی نمیدونی چقدر لاغر بودن زیاد سخته متلک های بقیه اعتماد بنفس پایین خودت اصلا خیلی سخته تحملش شما تجربه نکردی نمیدونی ولی واقعا بده

پرستارم احتمالا ژنتیکیه از هیچ قرصی استفاده نکن هزار نوع عوارض داره از نظرمن از شیرخشک استفاده کن من ...

واقعا پرستاری؟ استفاده بیش از حد از شیرر خشک میدونی چ عوارضایی داره؟؟ بدتر از عوارض قرصه

کاربری دوم'