2777
2789

این کار برای خانومها ب نظرم سخته. چون خانومها زود وابسته میشن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😒

خب عزیز من همیشه که جوون نمیمونی پیر شدی میخوای چه کنی کی نگه داری میکنه ازت همدم نمیخوای 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
آقااین ازدواجای رنگارنگ چیه؟؟؟سفید قرمز.یه بارداداشم توضیح دادا....ولی یادم رفتخ

ازدواج سفید همون دوس دخدر پسریه ولی زیر یه سقف 

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊

شاید اوایلش فکر کنی خوبه و خوشت بیاد ولی بعد یه مدت میفهمی اشتباه محضه، ببخشیدا از کجا معلوم هر کدوم ازت سوءاستفاده نکن و بیخیالت بشن؟!اونموقع خودت میمونی و یه روح بیمار

فقط خدا  ،،،  وقتی او باشد چه غم از سیلاب حتی با قایق کاغذی !!! 
به مردها اعتماد ندارم.از طرفی نمیتونم راهبه بشم که! 

چجوریه که ب مردهابراازدواج اعتمادنداری ولی برای دوستی ک ممکنه بلایی سرت بیارن اعتمادداری؟؟

راجع ب تصمیمت خیلی بایدفک کنی....خیییلییی

تو ايران نميتونى چون به چشم...بهت نگاه ميكنن

بعدشم ممكنه بعد مدتها نظرت عوض شه و دير شده باشه اونوقت حس پوچى افسردگى تنهايى 

منم قبلا همين نظرو داشتم اما بزرگتر كه شدم فهميدم تشكيل خانواده چقدر خوبه اينكه كسايى رو داشته باشى كه تا هميشه كنارت باشنو بفكرت

بگرد نيمه گمشدتو پيدا كن اونوقت ازدواج كن

خوب طرفتو بشناس بعد ازدواج كن

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
چجوریه که ب مردهابراازدواج اعتمادنداری ولی برای دوستی ک ممکنه بلایی سرت بیارن اعتمادداری؟؟ راجع ب ت ...

ازدواج تعهد میاره.خلاصی از ازدواج اشتباه سخته ولی دوستی رو میشه راحت بهم زد.