2777
2789
خیلیم عالی. خیلی فکر خوبیه. فقط میدونی دیگه تو جامعه ما چی میگن با اینجور رواابط و ادما؟؟؟؟

تو جوامع دیگه هم دیده خوبی ندارن ... اینی که تو رسانه ها واسه ما هست تو جوامع خودشون جا نداره من دوستم تو سوئده یه بار کنجکاو شدم ازش پرسیدم گفتم الان اونجا حتما همه دخترا دیگه راحتن نه؟ استرس رابطه و اینجور چیزا ندارن دوستم خیلی صریح و واضح گفت اصلا اینطور نیست گفت اینجا هیچکس هرزه نمیخواد حتی کسی که بکارت نداره فقط برا بازی میخوانش من هنگ کردم😨😨😨

شما خارجی میخوایی عمل میکنی😀😄😄

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج تعهد میاره.خلاصی از ازدواج اشتباه سخته ولی دوستی رو میشه راحت بهم زد.

خو الا نظر مارو میخوای چیکار؟؟؟؟

😐😐😐😐تو ک آخرش راه خودتو میری

اصن فک نکنم نیاز بود درباره این موضوع تاپیک بزنی

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
ازدواج تعهد میاره.خلاصی از ازدواج اشتباه سخته ولی دوستی رو میشه راحت بهم زد.

وابستگی چیزی نیس که بشه راحت برطرفش کرد....

مسلما یه مدت باهرکسی ک باشی بهش وابسته میشی.بازم هرکس بهترمیتونه راجع به زندگیش تصمیم بگیره ولی بهتره که تصمیمات درست گرفته بشه

لذت واقعی ارتباط با جنس مخالف و عشق رو فقط تو ازدواج میشه بدست آورد

دل و روحی که توی این دوست شدنا و جدایی ها از دست میدی ضررش از اعتماد به مردها سخت تره!

حالا نه اینکه دخترا خیلی قابل اعتمادن!

عزیزم دنیا پر گرگه. گرکی که بخواد توی زندگی بهت آسیب برسونه توی دوستی هم میتونه برسونه. لااقل تو زندگی متاهلی اگه آسیب بزنه همه حمایتت میکنن. اما توی دوستی اگر آسیب ببینی تنهاتر میشی

من با دوستی مخالف نیستم و خودمم یا عشق و ارتباط قبلی ازدواج کردم. با این تفکر که با پسرای مختلف و بی هدف باشی مخالفم

عزیزم اصلا این کار با روحبه زنا سازگار نیست ، ما خانما کلا زود وابسته میشیم ولی مردا راحت میگذرن و میرن این خانماهستنکه لطمه میخورن، حالا اگه تو روحیت مثل اکثر زنا اینجوری نیست ،کارت عالیه برو کیفت رو بکن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
تو جوامع دیگه هم دیده خوبی ندارن ... اینی که تو رسانه ها واسه ما هست تو جوامع خودشون جا نداره من دوس ...

یه کاربری به اسم آلیس بود تحصیل کرده بود.خارج درس خونده بود واونجاازدواج کرده بود وچندین سال هم اونجازندگی کرده بود.میگف داشتن بکارت یه چیزاختیاریه.وکسی ک بکارت نداره هرزه شناخته نمیشه...

نمیدونم اون خانم اونجوری گف 

درضمن فكر كنم اكثر كسايى هم كه باهات وارد رابطه شن ٩٠ درصد فكر رفع نيازهاشونن

مگه اونایی که دنبال ازدواجن واسه رفع نیاز نیس!؟ محض رضای خدا یا از سر دلسوزی ازدواج میکنن!؟؟؟

مگه اونایی که دنبال ازدواجن واسه رفع نیاز نیس!؟ محض رضای خدا یا از سر دلسوزی ازدواج میکنن!؟؟؟

نه عزيزم اونا بخاطر  عشق علاقشون ازدواج ميكنن دركنارش رفع نياز 

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓