2777
2789
مگه اونایی که دنبال ازدواجن واسه رفع نیاز نیس!؟ محض رضای خدا یا از سر دلسوزی ازدواج میکنن!؟؟؟

عزیزم مشکل تو ظاهرا از محیط و اطرافیانت نشات میگیره. ازدواج عاشقانه و زندگی پرآرامش و عشق ندیدی. یه چیزی یادت باشه. زندگی های به هم ریخته و مشکل دار بخاطر جنجال هاشون بیشتر صداش بلند میشه. 

مگه اونایی که دنبال ازدواجن واسه رفع نیاز نیس!؟ محض رضای خدا یا از سر دلسوزی ازدواج میکنن!؟؟؟

اگه به فکر این چیزا بودن فقط که چرا زن بگیرن این همه دختر که همه جوره پا میدن دیگه خودشونم تو هچل و دردسرای ازدواج نمینداختن.عزیزم به نظرم دیدت به مردها خیلی سیاهه اصلا اینجوری راجع بهشون فکر نکن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وااااای نکنی اینارو هیچوقت...هزارتا درد و مرض واگیر دار اومده فردا مریضی لاعلاجم بگیری دیگه هیچی.......تازه ب جز اینکه پس فردا از خودتم متنفر میشی و یک زندگی نرمالو نداری...این فرصتو ک زندگی معمولی حتی؛؛نه خیلی حالا خوشبخت؛؛داشتنو از خودت نگیر....ب دوست ک اصلا نمیشه اعتماد کرد...

ما سه نفر،سه تا ماه هستیم توی یه خونه  
یه کاربری به اسم آلیس بود تحصیل کرده بود.خارج درس خونده بود واونجاازدواج کرده بود وچندین سال هم اونج ...

والا نمیدونم من دوستم خیلی ادمه آزادیه دوست پسر هم داره اونجا ولی میگه طرز فکر اکثریتشون اینه که ادم سالم و صادق و پاک باشه خودشم همیشه مراقب رابطه ای که توشه هست که بهش صدمه نخوره هم از لحاظ جسمی هم روحی

نه عزيزم اونا بخاطر  عشق علاقشون ازدواج ميكنن دركنارش رفع نياز

درسته. افراد زیادی مثل من و این خانوم و بعضی خواننده های این تاپیک اصلا با این تفکر که مردها قابل اعتماد نیستند و عشق در ازدواج نیست و اینا موافق نیستن و از حرفات تعجب میکنن

ازدواج تعهد میاره.خلاصی از ازدواج اشتباه سخته ولی دوستی رو میشه راحت بهم زد.

هیچ مرد درست حسابیی وقتی بفهمه قصدت فقط دوستی و عشق و حاله باهات نمیمونه، چون مردی که آدم حسابی و اهل خانواده است، حتی اگه علاقه ای به ازدواج سنتیم نداشته باشه و اول دوست بشه، تهش هدفش ازدواجه. 

اما مردی که با این شرایط شما کنارت بمونه قصدش صرفا مثل خودت عشق و حاله و طبیعتا خودش رو به یکی هم محدود نمیکنه و روز بروز این بی اعتمادیت بیشتر میشه.

به نظر من شما باید بری ریشه ای مشکل عدم اعتمادت رو حل کنی. به همون اندازه که زن بد هست مرد بد هم هست. آدم عاقل از ترس مردن خودکشی نمیکنه. شما نیتت یه ازدواج سالم باشه و رفتارتم طوری باشه که مردای سالم جذبت بشن دلیلی واسه این همه بی اعتمادی نیست. والا اکثر مردایی که من دیدم اینقدرم غیرقابل اعتماد نیستن

ازدواجی که منجر به شکست بشه هزار برابر از دوستی منجر به شکست اسیبش بیشتره.کسی که ازدواج میکنه از کجا مطمئنه که سنش بالا رفت همسرش ولش نمیکنه بره.حتی کسی که بچه داره.پس اینهمه پیرزن پیرمرد تو اسایشگاه همشون مجرد بودن؟ !! جوونیم رو بریزم دور برا اینکه وقت پیریم یکی نگهم داره؟ اونم با منت و ...

من مرگ رو ترجیح میدم به همچین خفتی.

ازدواج برای تکامله....هم مردبه زن نیازمنده هم زن به مرد این یه امرطبیعیه.ازدواج علاوه بر برطرف کردن نیازجنسی برای پیداکردن یه شریک همیشه همراه برای روزای خوب وبده.اصلادوست وهمسرباهم قابل مقایسه نیستن عزیزم.دوست معلوم نیس تاکی باهات میمونه.آیاتوروزای سخت هم پشت وپناهت هس؟؟؟اینکه بعضی آقایون یاخانمارفیق نیمه راهن یه مسئله ی جداس.براهمینه ک بایدبرای انتخاب همسرآینده شناخت کافی داشته باشی

ازدواجی که منجر به شکست بشه هزار برابر از دوستی منجر به شکست اسیبش بیشتره.کسی که ازدواج میکنه از کجا ...

فکر نمیکنی اینکه هر روز یکی که قطعا به قول دوستمون اصیل و آدم حسابی نیست بخاطر رفع نیازهاش بیاد تو زندگیت و روحت رو دستمالی کنه خفت بیشاری داره؟!! اونم مرده ها! تازه از نوع قطعا منفیش!

ازدواجی که منجر به شکست بشه هزار برابر از دوستی منجر به شکست اسیبش بیشتره.کسی که ازدواج میکنه از کجا ...

شماکلا بامسئله ی ازدواج مشکل داری ونمیخوای قبول کنی ک زندگی های مشترک خیلی عالی وجودداره ....شایدتو دوروبرت زوج موفق ندیدی ک اینجوری بدبینی

چرا از الان به این چیزا فکر میکنی چرا دنبال بدبختی تو اینده میگردی.نگران چی هستی نترس.به خدا بسپر .تو حال زندگی کن هر اتفاقی قرار باشه بیوفته میوفته پس چه لزومی داره که از قبل تو بخوای به خودت صدمه بدی که کی و کجا قراره چی بشه.اول ازون که انرژی مثبت و امید داشته باش همیشه به اینده بعدم اینکه هر وقت اتفاقی افتاد به بدبختیش فکر کن نه از الان

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ازدواج تعهد میاره.خلاصی از ازدواج اشتباه سخته ولی دوستی رو میشه راحت بهم زد.

عزیزم می گی دوستی رو میشه راحت بهم زد اره ولی اگه باهاش وارد رابطه بشی لطمه ای که می خوری به این راحتی ها از ذهن پاک نمیشه واگه این دوستی ها تعدادش بره بالا فقط به ضرره و پشیمونی 

شماکلا بامسئله ی ازدواج مشکل داری ونمیخوای قبول کنی ک زندگی های مشترک خیلی عالی وجودداره ....شایدتو ...

دیدم ولی انقد انگشت شماره که نمیشه روش حساب باز کرد.

ضمنا اون زندگی های موفق هم که شما دیدی تا الان موفق بوده.صبر کن اینده ش رو هم ببین موفقه یا نه.