2777
2789

من کاری به طرز فکر کسی ندارم ققط خودم اینو میدونم و مطمعنم که خدا از ما بنده اش بیشتر میدونسته که ازدواج رک گذاشته و تاکیید کرده روش کاری به عقاید کسی هم ندارم ققط میدونم این یه حقیقته که خدا بی دلیل چیزی رو یا قانونی رو به وجود نمیاره اگه به نفع بنده هاش نباشه از ما بیشتر میدونه و بهترین نعمت هارو جلو رومون گذاشته که ازدواج هم یکی تز اوناس اینکه ما بنده ها بلد نیستیم از نعمت هایی که بهمون داده درست استفاده کنیم از جمله یکیش همین ازدواج یا خیلی نعمت های کوچیک و بزرگه دگه پس مشکل از ماست و باید بلد باشیم تا وقتی به خودمون هم زحم نکنیم و بلد نباشیم حتی اگه چیزی رو که خدا گفته رو هم بکنیم یا اونی که هودمون عقیده داریم هم بکنیم بازم موفق نمیشیم و به اون آرامشی که میخواییم نمیرسیم من اینطوری معتقدم...

دیدم ولی انقد انگشت شماره که نمیشه روش حساب باز کرد. ضمنا اون زندگی های موفق هم که شما دیدی تا الان ...

اصلا دنیا خاصیتش همینه هیچ خوشبختی و هیچ بدبختی دائمی نیست از هیچکسم کاری بر نمیاد.دنیا همینه عزیزم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان تلاش برای پاسخ به استارتر بی فایده است. ایشون باید حتما با مشاور صحبت کنه.

به همون اندازه که تصمیمش برای من و شما عجیب و بیفکرانه است، حرف های ما هم براش آرمانیه

آرزو میکنم یه روز یه جای زندگیت عاشق بشی و بفهمی یک لحظه زندگی با عشق به سال ها دوستی و حتی جدایی می ارزه

من کاری به طرز فکر کسی ندارم ققط خودم اینو میدونم و مطمعنم که خدا از ما بنده اش بیشتر میدونسته که از ...

خدا صیغه رو هم ازاد کرده.مرد رو هم بر زن مسلط کرده.زن رو هم ناقص العقل میدونه.البته اخوندا از جانب خدا میگن.اینارم قبول داری؟!!

دوستان تلاش برای پاسخ به استارتر بی فایده است. ایشون باید حتما با مشاور صحبت کنه. به همون اندازه که ...

ممنون از ارزوی قشنگت عزیزم.کاش همچین اتفاقی که میگی بیفته اما...

خدا صیغه رو هم ازاد کرده.مرد رو هم بر زن مسلط کرده.زن رو هم ناقص العقل میدونه.البته اخوندا از جانب خ ...

خدایی که من میشناسم و بهش اعتقاد دارم هیچ کدوم از بنده هاشو حقیر خطاب نکردا و نمیکنه من کاری به بنده های حیله گرش ندارم که حتی سر خودشون هم کلاه میذارن رو خدارو بد جلوه میدن من خدای خودمو خوب میشناسم

من نمیفهمم کسی که حاضره کل زندگیش رو با دوستی های مقطعی بگذرونه یعنی عرف جامعه و نگاه اطرافیان واسش اهمیت نداره، خب چنین کسی قطعا از طلاق اون ضربه ای که زنای دیگه میخورن رو نمیخوره. 

میمونه قضیه شکست روحی و عاطفی و ... که هم تو طلاق هست و هم تو بهم خوردن دوستی. چون شما قطعا اگه به دوستی به عنوان شیوه زندگیت نگاه کنی و بخوای ارامش رو تجربه کنی به طرف مقابلت وابسته میشی.

فرقش اینه که مردی که میاد جلو و تعهد ازدواج رو قبول میکنه احتمال وفاداریش خیلی بیشتر از اون مردیه که همون اول مشخصه قصدش اینه که فقط ازت یه مدت کام بگیره، اگه از ضربه خوردن میترسی این خطرش خیلی بیشتره چون خودت رفتی سراغ کسی که نیتش همینه...

دیدم ولی انقد انگشت شماره که نمیشه روش حساب باز کرد. ضمنا اون زندگی های موفق هم که شما دیدی تا الان ...

بهتربودتاپیک نمیزدی.شماکه روحرف خودتی ونمیخوای قبول کنی حرف بقیه رو.

ازطرفیم شمااگه نسبت ب مردابی اعتمادبودی بایدکلاجنس مخالف رومیذاشتی کنار.

ببخشیدمیگم ولی اینکه دوس داری چندوقت یه باربایکی باشی اسمش یه چیزدیگس.هرچندکه قبول نکنی

اخوندایی که ازشون تقلید میکنین میگن.نکنه مرجع تقلید نداری؟! 

نه عزیزم من اخه فقط خدارو قبول دارم عاشق خودشم خداتو بشناس نه چیزایی که تو کله ات کردن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ممنون از ارزوی قشنگت عزیزم.کاش همچین اتفاقی که میگی بیفته اما...

عزیزم دقیق نمی دونم چند سالته ولی خودم کم سن بودم (کتاب آیا تو ان گمشده ام هستی نویسنده باربارا دی انجلیس ) خیلی بدردم خورد بهت پبشنهاد می کنم بخونی اش. 

اخوندایی که ازشون تقلید میکنین میگن.نکنه مرجع تقلید نداری؟! 

شما اصل خود خدارو ول کردی چسبیدی به اخوندا خیلییی باید تفکر کنی در مورد خدا تا بشناسیش تا زمانی که این طرز فکر و درمورد خدا داری موفق نمیشی تو زندگی انشالا که بتونی یه روزی با دل خودت خدارو بشناسی نه با حرف اخوندا یادت باشه یرید هم خلیفه بو حضرت علی هم خلیفه بود خودت قضاوت کن من دیگه حرفی ندارم موفق باشی