2777
2789
عنوان

تجربه ی من در افرایش وزن☘️🌝

95 بازدید | 10 پست

خب من یه زمانی خیلیییی لاغر بودم 

طوری که ۲۵کیلو کمبود وزن داشتم🤧

تا اینکه با کالری شماری آشنا شدم

برنامه مانکن رو نصب کردم و قد و وزنم رو وارد کردم 

برنامه یه میزان کالری پایه میده 

اون کالری مورد نیاز بدن هستش 

اگر بخواید وزنتون اضافه بشه باید حدود ۵۰۰تا ۱۰۰۰کالری بیشتر از کالری پایه بخورین 

هر غذایی که میخورید رو وارد برنامه میکنید 

تا زمانی که به اون کالری مدنظر برسید 

حالا یه سری غذاها هستن که کالریشون خیلی زیاده  

مثل ماکارونی ،شله زرد ،دونات ،پیتزا، سمبوسه و....

میتونید توی برنامه غذاییتون ازشون استفاده کنید 

تقریبا بعد از دو هفته متوجه میشید که دارید وزن میگیرید 

و یه نکته ی مهمی که هست اینه که باید استمرار داشته باشید 

امیدوارم براتون مفید باشه🦋💙

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند کیلو اضافه کردی؟

من دلم نمیخواد وزنم بره بالا چون اندامم خوبه دلم میخواد صورتم چاق بشه

و دنیا آنچنان که فکر میکنی غرق در پلیدی نیست...کافیست کمی مهربانه تر به آن خیره شد...
عزیزم الان چی خوردی ک بیشتر چاقت کرد و اینکه چند کیلو اضافه وزن داشتی؟؟ من خیلی لاغر شدم مشکل معده و ...

شله زرد و سمبوسه زیاد میخوردم برای میان وعده 

تقریبا ۱۵کیلو 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

چند کیلو اضافه کردی؟من دلم نمیخواد وزنم بره بالا چون اندامم خوبه دلم میخواد صورتم چاق بشه

برای صورت شیره و حوانه گندم تو آب حل کن بعد از غذا بخور 

ماشاالله چند وقت اینقد اضافه کردی؟؟؟ ...سمبوسه با نون لواش؟؟

راستش من استمرارنداشتم 

تقریبا یه سال ونیم طول کشید 

اره

برای صورت شیره و حوانه گندم تو آب حل کن بعد از غذا بخور

آخه از خیلی ها شنیدم جوانه گندم تاثیری نداره به نظرتون تاثیر گذاره؟

و دنیا آنچنان که فکر میکنی غرق در پلیدی نیست...کافیست کمی مهربانه تر به آن خیره شد...

اره تاثیر داره من امتحان کردم تو ٢٠روز نتیجشو میبینی

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

اره عزیزم تاثیر داره