2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکار و مادرشوهر موذی

148 بازدید | 14 پست

من بخت برگشته نمیدونم چرا قسمتم اینجوری شد

دوماهه ازدواج کردم شوهرم تا نیمه شب خونه نمیاد سیگاریم هست با دخترای رنگا وا رنگه عکس لب تو لبشونو تو گوشی دیدم 

با مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم قرار بود قبل عروسی  برامون خونه بخرن یکی از اقوام حالش خراب بود گفتن نکنه فوت کنه عروسی کنید بعد عروسی خونه بخریم 

الان شوهرم میگه جدا نمیشم از خونواده مادرم 

چند روز بعد عروسی مادرشوهرم رفت دهاتشون مسئولیت شوهرو دوتا بچه دیگشو گذاشت رو دوش من یه ماهم بر نگشت 

میدونست من غذا درست کردن و کار خونه اصلا بلد نیستم 

رفتنی هم کیسه جارو برقیو اینارو قایم کرد که من با دست جارو بکشم بعدم برگشتنی میگه رب و روغنو مرغای تو یخچالو چیکار کردی 

راهنماییییم کنید دوستان چیکار کنم من فقط دوماهه که عروسی. کردم ولی 10سال پیر شدم

😐عوه، پیش خانواده همسر موندن اشتباه محضه، ببخشید مثل کلفتشون میشی و راه دخالت بازه بازع

از طرفی نمیخام دیگه تو این خانواده بمونم دلم میخاد جداشم 

از طرف دیگه هنوز دوماهه عروسی کردم و نگران حرف مردم 

خونوادم از اونایین که به حرف مردم خیلی اهمیت میدن 

نمیدونم چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرار کن فرار

منم به امید درست شدن اوضاع موندم ولی الان با ۲تا بچه عین خر تو گل گیر کردم

اصلا نمون پیرت میکنن

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
فرار کن فرارمنم به امید درست شدن اوضاع موندم ولی الان با ۲تا بچه عین خر تو گل گیر کردماصلا نمون پیرت ...

کاش میتونستم فرار کنم 

به حرف مردم خیلی اهمیت میدن 

پدرم میگه انتخاب خودت بوده 

البته انتخاب خودم نبوده پدرم به شدت مذهبیه این اقا وقتی خاستگار من بود چند تا پیام رد و بدل شد پدرمم گفت چون باهاش پیام بازی میکنی باید باهاش ازدواج کنی 

از طرفی نمیخام دیگه تو این خانواده بمونم دلم میخاد جداشم از طرف دیگه هنوز دوماهه عروسی کردم و نگران ...

عزیزم تو ابتدای زندگی هستی انشالله که خوشبخت بشید، فعلا فکر طلاقو نکن، سعی کن شخصیتت قوی باشه، و قاطع رفتار کنی، با همسرت صحبت کن، بگو قرارمون این نبود، استقلال باید داشته باشه، بره یجا کرایه کنه، اصلا اینکه ندارع به ما خانما مربوط نیست😐اگر استقلال نداره چرا ازدواج کرد! ولی اینکه نزدیک خانوادها باشین جالب نیست، احتراما حفظ نمیشه! نه گریه کن، نه التماس، خیلی جدی و مودبانه و تو رفتارت نشون بده اونجا خوشحال نیستی.

کاش میتونستم فرار کنم به حرف مردم خیلی اهمیت میدن پدرم میگه انتخاب خودت بوده البته انتخاب خودم نبوده ...

شرایطت رو براشون بگو و منطقی بهشون بگو با ۲تا بچه برگردم خوبه.

پشتیبانم باشید

این وضع و اوضاع منه. دارن بند جگرت رو دخترت رو اذیت میکنن

منم اون موقع نذاشتن ولی الان پشیمونن . بخدا چندسال بعد میفهمن

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
عزیزم تو ابتدای زندگی هستی انشالله که خوشبخت بشید، فعلا فکر طلاقو نکن، سعی کن شخصیتت قوی باشه، و قاط ...

نه جوری نیستن ک نداشته باشن پدر شوهرم میلیاردره ولی خیلی خسیس و گدان از هر چیزی بدترینش رو میخرن 

قرار بود برامون خونه بخرن الان ک خرشون از رو پل گذشته خودشونو زدن به نفهمی شوهرمم میگه من تا ابد پیش مادرم میمونم

شرایطت رو براشون بگو و منطقی بهشون بگو با ۲تا بچه برگردم خوبه.پشتیبانم باشیداین وضع و اوضاع منه. دار ...

هی خواهر 

دلم خونه 

ادم چه ارزو هایی داره،نمیدونه با چی روبرو میشه 

تو نامزدی عین پروانه دورم میچرخیدن 

هی خواهر دلم خونه ادم چه ارزو هایی داره،نمیدونه با چی روبرو میشه تو نامزدی عین پروانه دورم میچرخیدن

منم تا قبل به دنیا اومدن بچه اولم شوهرم خیلی خوب بود ولی خرش از پل گذشت شد شمربن ذالجوشن

ولی خانواده اش هی از اول اذیت میوردن

نه جوری نیستن ک نداشته باشن پدر شوهرم میلیاردره ولی خیلی خسیس و گدان از هر چیزی بدترینش رو میخرن قرا ...

پس باید تو تنگنا قرار بگیرن تا بگیرن! صحبت کن، بگو تا زمانی که خونه نگرفتی من مهمان اینجام و مثل مهمان رفتار میکنم! بند نافش به مادرش وصله چرا زن گرفت! گلی دعوا نگیر با زبون خرشون کن، اونا ببینن تو کاراشونو انجام بدی، یه جور دیگه روت حساب میکنن و اصلا نشون نده خانوادت پشتت نیستن. 

منم تا قبل به دنیا اومدن بچه اولم شوهرم خیلی خوب بود ولی خرش از پل گذشت شد شمربن ذالجوشنولی خانواده ...

برام دعا کن بتونم از دست اینا نجات پیدا کنم تا قبل این که دیوونه بشم

برام دعا کن بتونم از دست اینا نجات پیدا کنم تا قبل این که دیوونه بشم

الهی هر چی خیرته همون شه

پس باید تو تنگنا قرار بگیرن تا بگیرن! صحبت کن، بگو تا زمانی که خونه نگرفتی من مهمان اینجام و مثل مهم ...

از وقتی عروسی کردیم مادرشوهرم یکی دو روز خونه بوده شوهرشو با دوتا بچه هاش ول میکنه منم تنها خانوم تو خونه هستم مجبورا باید کارارو انجام بدم و پخت و پز کنم هر چند اصلا اشپزی بلد نیستم و بزور اینترنت غذا درست میکنم 

شوهرمم ک اصلا تا دو سه شب خونه نمیاد پی ولگرد بازیاشه  

هرچیم میگم با زبون خوش ک قرار بود برامون خونه بگیرید من اینجوری معذبم ی گوششون دره یکی دروازه

از وقتی عروسی کردیم مادرشوهرم یکی دو روز خونه بوده شوهرشو با دوتا بچه هاش ول میکنه منم تنها خانوم تو ...

پس باید با بزرگترا صحبت کنی اونا حلش کنن. (عزیزم شما مسئول زندگی مادرشوهرت نیستی! قبل از شما چیکار میکردن الان هم همون کارو بکنن! از بیرون غذا بگیرن.) من تو شرایط شما نبودم، ولی اول زندگی همسر منم گفت خونه پدر مادریم بزرگه یکسال اینجا باشیم تا هزینهامون کم بشه بریم بخریم🤔 من گفتم نه. اجاره کن، گفت ندارم، گفتم از پول عروسی بگیر! ۱۵فروردین عروسی گرفت، ابان ماه خونه اجاره کرد.(میخاست من کوتاه بیام) من خونه پدریم موندم فقط یکی دو روز در هفته سر میزدم.مهمان فرم.