2777
2789
عنوان

در پی تاپیک که تعطیل شد الان

867 بازدید | 60 پست

واقعا کنترل دخترای ۱۶ ,۱۷ ساله سخته  والا من ۱۷ سالگیم سرم همش تو کتاب بود🥴

خواهرم منم ۱۷ سالشه مامانم اینا رفتن سفر این گیر داد به من که میخوام برم دیت .پسره رو می‌شناخم حتی خونه و خانوادشم می‌شناختم گذاشتم بره ولی خوب به عنوان خواهر بزرگتر مسئولیتش کاملا بر عهده من بود دیگه خیلی سعی کردم جلوشو بگیرم ولی دیگه واقعا رفته بود رو اعصابم گفتم برو ولی زود میای

۶ و نیم فرستاددمش گفتم تا ۸ خونه باش .۷ و نیم بهش زنگ زدم دیدم جواب نمیده تا ۸ و نیم دختره احمق جواب نداد داشتم سکته میکردم😱  

اینقدر گریه کردم تو اون یه ساعت که دیگه داشتم از. هوش میرفتم .دیگه اینستا پسره رو از پیج آبجیم برداشتم بهش دری وری گفتم گفتم توروخدا بیارش خونه و‌‌‌.... بعد نگو خانوم گوشیو گذاشته رو سایلنت تو کیفش انگار نه انگار وقتی رسید خونه مثل سگ زدمش 

خیلی اون یه ساعت به من بد گذشت وقتی خانوم مشغول شام خوردن و لاو ترکوندن بود وای هنوز یادم میوفته  بد جوری حرسی میشم 

من نمی‌دونم برا چی به فکر بقیه نیستن 

درک میکنم 

درسته زندگی خودشه ولی به عنوان خواهر مسئولیت زیادی رو دوشم هست 

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا خندم گرف 🤣🤣 ولی من واسه خاهرم گندکاریاشو جمع میکنم واسش لاپوشونی میکنم رفتارای مادرارو درنمیوردم 

عزیزم شماهم خیلی هیجانی رفتار کردی رفتی پیام دادی که توروخدا بیارش😐 چی میشد صبر میکردی 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.