2777
2789
عنوان

خانمای شماااالی عزیز

152 بازدید | 32 پست

توی شمال جایی بشه شب رو چادر زد و امنیت داشته باشه هست؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مسافرا چادر میزنن عزیزم

اخه امنیت داره؟؟؟دزد اینا

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
فراوون کجا میرین حالا

نرفتیم تا حالا بنظر شما کدوم شهر بریم بهترع؟؟؟

در حال حاضر از پارک نزدیک خونمون تا جلوی اداره ثبت کنار خونمون توی پیاده رو وپارک چادر زدن

کدوم شهری؟؟

اخه تو این گرما هوای شرجی چادر بزنید داغون میشید

تا شبی دو تومن بنظرت جا هست؟؟؟

اخه امنیت داره؟؟؟دزد اینا

باور کن دلم میسوزه 

بعضیا با ماشین های انچنانی هستن چادر میزنن 

امنیت ک هست ولی خب هر اتفاقی ممکنه بیفته

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔