2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برادر شوهر بله اما همسایه و پسر دایی و دختر عمه لزومی نداره چون گرونترین تالار شهر رو با چند مدل غذا ...

عزیمز هیچکس نمیگه ۱۰ تومن پول بده میگه که پول معقول انداره نرمال نه ۱۰۰ تومن 

۱۰۰ تومن من ۱۰ سالم بود میدادن نه الان

الان با ۱۰۰ تومن نمیشه تا سر کوچه رفت😏

برای همسایه کافیه نفری، الان ما 4 نفریم سشنبه عقد پسر خاله شوهرمه 2 میلیون میدیم 400 هم شاباش

هر کسی یه نظری داره شما نطرتون اینه که کافیه ولی من نطرم اینه توو این اوضاع بد اقتصادی چه همسایه چه فامیل نباید یه باری رو دوششون بزاریم بلکه حداقل خرج خودمونو بدیم البته نه اینکه شاهانه حساب کنیم ولی شامو +یه کادو  هرچند کوچک بسته به جیب خودمون بدیم حالا کیک و شیرینی و تالار و اینا بماند  خب البته فامیلم که جای خودشو داره

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
اینا همونایی ان که میرن شام میخورن مهمون اضافی هم با پررویی میبرن اخرشم میگن نوشابش گاز نداشت نفری پ ...

اره آخرش هم میگن مرغش نپخته فقط چشم هم چشمیه حرف آخرشون هم اینه 🤷‍♀️

[QUOTE=352281725]عزیمز هیچکس نمیگه ۱۰ تومن پول بده میگه که پول معقول انداره نرمال نه ۱۰۰ تومن  ۱۰۰ تومن من ۱۰ س ...[/QUOTEاخه این خانم میگه اندازه پول غذا و میوه و ورودیتون بدین اخه مگه ما بیکاریم بشینیم حساب کنیم 

الان عروسی دعوتم پنجشنبه میگن نفری ۵۰۰ فقط ورودی دادن با چند مدل غذا و بستنی و میوه و شیرینی خانواده داماد پولدارن خرج کردن الان حساب کردیم نفری ۴ ملیون درمیاد برامون یعنی اگه دونفرم بریم ۸ تومن باید بدیم اخه بما چه میخاستن انقد خرج نکنن ما نهایت ۵ ملیون بدیم دیگه واقعا درتوان نیس که بخایم ۸ تومن بدیم 

عزیمز هیچکس نمیگه ۱۰ تومن پول بده میگه که پول معقول انداره نرمال نه ۱۰۰ تومن ۱۰۰ تومن من ۱۰ سالم بود ...

بعضی حرفا یاسین خوندنه عزیزم.اینا ک خودشونو زدن به خواب رو نمیشه از خواب بیدار کرد . مشابه این خانوم تو فامیل داریم چهل سالشه با همسرش میرن عروسی هزارتومنم نمیدن اخرشم میگن منت گذاشتیم رفتیم . فقط عروسی خواهرش رفت ۳۰۰ داد

بعضی حرفا یاسین خوندنه عزیزم.اینا ک خودشونو زدن به خواب رو نمیشه از خواب بیدار کرد . مشابه این خانوم ...

اره واقعا اینجوریه میگیم حداقل ۱ تومن بده میگه نه همون ۱۰۰ هزار تومن خوبه انصاف هم خوب چيزيه والا