2777
2789
زحمتشون چی بوده. رزرو تالار و گرفتن جشن که واسه دل خودشون بوده. دیگه این زحمتش جیه؟؟!!

شما یا خودت عروسی نگرفتی یا اینقدر بچه بودی ک دوس داشتی فقط لباس بپوشی بری وسط وگرنه الان همه میدونن عروسی ک میری حداقل اندازه ای ک خوردی باید پول بدی ک اون بنده خدا سوخته نشه از اینکه دعوتت کرده

بله کسی که مجلس میگیره روی پول تک تک مهمونا حساب کرده.حالا درجه یک یه نرخ درجه دو یکی درجه سه یکی.من ...

برادر شوهر بله 

اما همسایه و پسر دایی و دختر عمه لزومی نداره چون گرونترین تالار شهر رو با چند مدل غذا ردیف کردن منم ده ملیون بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غدا پرسی ۱۵۰🙄🙄🙄🙄نکنه زمان به عقب برگشته ما خبر نداریم

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
کسی که بفکر کمک هزینه س نمیره تالار مجلل بگیره با چند نوع غذا اونیکی این همه خرج میکنه حتما داره و ش ...

اصلا موافق نیستم اون طرف حتما با خودش گفت اگر یه همسایه بی خیر و تنگ نظر داشته باشم بیان سیصد بدن بجاش داداشم ده تومن میده ک میشه اندازه غذای پنجاه نفر یا بابام فلان چیز میده .همش رو حسابه.ادم ک میدونه فامیلش پول نمیده جای ارزون میگیره 

شما یا خودت عروسی نگرفتی یا اینقدر بچه بودی ک دوس داشتی فقط لباس بپوشی بری وسط وگرنه الان همه میدونن ...

اتفاقا ما خودمون سال 98ازدواج کردیم و جشن عروسی هم. گرفتم اما ساده . چون واقعا همسرم نداشت. منم رعایت کردم تا یه جشن عالی و شب خاطره انگیز برام رقم بخوره.... جشنای الان که همش شده چشم و هم چشمی و مثل فیلم فقط بیشتر دنبال ادا هستن. درضمن نظر من اونه ممکنه با شما هم نظر نباشم پس قضاوت نکنید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دقیقا تا چشمشون میوفته دارن رو سر عروس پول میریزن بچهاشونو هول میدن برید جمع کنید

اره بعدا هم از حسودی میترکن هزار تا حر ف درمیارن همون بهتر که همچین آدم های پر از انرژی منفی رو دعوت نکرد 

اصلا موافق نیستم اون طرف حتما با خودش گفت اگر یه همسایه بی خیر و تنگ نظر داشته باشم بیان سیصد بدن بج ...

اتفاقا فامیلای ما میدونن خرجشون درنمیاد اما همشون برا دل خودشون بهتر تالارا رو چند مدل غذا اکی میکنن و توقع کادو ندارن 

الان خواهرم چند وقت دیگه عروسیشه میخان یک عروسی بگیرن که همه انگشت به دهن بمونن میگن ما میدونیم برامون نمیارن اما ما برا دل خودمون خرج میکنیم 

اصلا موافق نیستم اون طرف حتما با خودش گفت اگر یه همسایه بی خیر و تنگ نظر داشته باشم بیان سیصد بدن بج ...

بله داداش باید ده تومن بده اما پسردایی و پسر عمه رو نباید توقع داشته باشی که ان ازه ورودی و غذاشون پول بون 

من فکر کنم خانم هایی که میگن باید نفری ۱۰۰ تومن داد تو مراسم های خودشون هم همینکارو کردن به همین دلی ...

اینا همونایی ان که میرن شام میخورن مهمون اضافی هم با پررویی میبرن اخرشم میگن نوشابش گاز نداشت نفری پنجاه تومن زیادم دادیم