2777
2789

شما هم شرایط مالی خودتون رو بسنجین و طبق عرف خودتون عمل کنین .

اینجا کلی خانم با شرایط مالی و فرهنگ متفاوت هستن ، شما تازه سردرگم میشین فکر کنم😉

نظر من ۷۰۰ هست برای شما .

اگه بتونین ۱ میلیون بدین که چه بهتر .

و صد البته عقیده من اینه طوری هدیه ببرین که اون بندگان خدا بعدا اذیت نشن میخواستن برای شما هدیه بیارن.

متعارف باشه.

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃

خدایی دوستانی میگن زیر 500 

عروسی هیچی 

ولی مهمونی ساده اولین بار دست خالی نمیرید که 

کادو میبرید همون شیرینی یا کادو بالای 500 میشد 

دسته هرکس اندازه توانش کادو میده یا عروس توقع نباید داشته باشه ولی زشته 

3،4 تفری بیاین نفری 100 

پول اسنپ 100 توانم نیست 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هزینه یه پرس غذا ۱۵۰ سه نفر باشن ۴۵۰ ببرن دیگه یعنی عروسی گرفتن بعدا خرجش رو کادو بگیرن؟

عزیز من کجا هزینه یه پرس غذا 150تومنه ؟ هزینه تالار و میوه و شیرینی و دسر و غذا رم حساب کنی 300/350حدااقلشه حالا من شهرستانم ... طرف یا کلا نره عروسی یا میره باید در حد خوردنش کادو رو بده نه این که یه مبلغی کادو بده که بگن ملت اومدن خوردن اندازه خوردنشونم ندادن .. صرفا میری عروسی خوش بگذره کادو هم میدی نه یه کادویی که بعدش ببینن چه مبلغیه خندشون بگیره ..هر کس بخواد بره تو این وضعیت اقتصادی بد اول هزینه خوردنشو حساب کنه یه پولیم بزاره روش به عنوان کادو بده بالاخره اوناهم جونن خیلیا پول تالارو حساب نمیکنن که بعدا از کادو ها بدن

بالاخره شد ♥️

هر جوری باشه باید عرف رو رعایت کنیم بالاخره زخمت کشیدن و زحماتشون رو باید جبران کرد.

زحمتشون چی بوده. رزرو تالار و گرفتن جشن که واسه دل خودشون بوده. دیگه این زحمتش جیه؟؟!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چه ربطی داره؟؟ اصلا اون پولدار باشه شماها خودتون خجالت نمیکشین میرین اون همه میخورین و بریزو بپاش می ...

ما اون همه نمیخوریم میوه و شیرینی ب شخصه ما نمیخوریم توی عروسی 

شامم یارو ۴ مدل گذاشته من به شخصه فقط ی تیکه کباب میخورم جوجه و فسنجون و گوشت نمیخورم چخبره مگه 

من خودم یک تولد مجلل برا بچم گرفتم با ۴ مادل غذا و ۶ مدل دسر و سالاد نصف خرجم کادو ندادن و توقع هم نداشتم چون برا دل بچم خرج کردم

خب نفری ۱۵۰ بسته

شما بیرون بخواهید غذا بخورید شام رو میگم مثلا پیتزا کم کمش باید ۱۵۰ بدید به خود پیتزا اوت نوشابه داره شیرینی میوه پول تالار د...یجی هرجور باشه یکم باید بیشتر داد 

بله راست میگید نباید جیب ملت رو هم خالی کرد ولی انصافا ۱۵۰ هم خیلی کمه😅

البته من برا شام میگم تنها شیرینی باشه موضوع جداس

عزیز من کجا هزینه یه پرس غذا 150تومنه ؟ هزینه تالار و میوه و شیرینی و دسر و غذا رم حساب کنی 300/350ح ...

عزیزم برای همسایه ۵۰۰ بسته عروسی نگرفتن که خرجش رو بقیه بدن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
توقع دارن خرج کامل رو از مردم بگیرن ؟ خب عروسی نگیرن برای همسایه ۵۰۰ بسته

افرین مگه هزینه عروسیشونو از جیب ملت میخان دربیارن . ؟ 

اگه اینجودیه که من هر شب عروسی بگیرم ملت برام پول و کادو بیارن چون خرجم درمیاد 😁

۱ میلیون برای همسایه ؟😑😑یعنی عروسی گرفتن خرج کنن بعدش خرجاشون رو دوباره پس بگیرن ؟

چرا فکر میکنی این ۱ تومن دقیقا خرج شماست توی عروسی ؟ 

ورودی و میوه و ... 

بعدم نه برای دل خودشون خرج کردن و اینکه یه جشن بگیرن با شادی برن سر زندگیشون . 

هر کسی هم طبق توانش میده . 

اصلا خرج عروسی هم با این کادو ها تامین نمیشه.

ولی یک چیزایی بحث احترامه . شما اگر توان مالیشو داری باید به طرف مقابلت احترام بزاری .

و اون چیزی که الان معمول هست همین حدود هست .

شما بیرون بخواهید غذا بخورید شام رو میگم مثلا پیتزا کم کمش باید ۱۵۰ بدید به خود پیتزا اوت نوشابه دار ...

بیرون به سلیقه خودمون غذا میخوریم نکه رفتیم عروسی قیمه و فسنجون و جوجه دادن جوجه هاشم نپخه بود 

من یکی لب نزدم بعد عروسی

ساندویچ خوردم 

چرا فکر میکنی این ۱ تومن دقیقا خرج شماست توی عروسی ؟ ورودی و میوه و ... بعدم نه برای دل خودشون خرج ک ...

چون ۱ میلیون برای همسایه واقعا زیاده 

به تعداد نفرات ۱۵۰

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
توقع دارن خرج کامل رو از مردم بگیرن ؟ خب عروسی نگیرن برای همسایه ۵۰۰ بسته

عزیزم ۱تومن هم بدن کل مبلغ ندادن 

عروسی فقط غذا نیست 

میوه داره شیرینی داره کیک داره 

دی جی  داره و …. 

ما نمیگیم کسی بیاد کل پول خرج عروسی بده 

میگیم خوبه ادما در شان طرف مقابل کادو بدن 

الان برای کادو تولد یه بچه بخوای یه اسباب بازی اشغالی بخری میشه ۳۰۰تومن 

اونوقت برای جشن عروسی ۳۰۰تومن پول بدی !!!!!

بحث ،اینه که ادم باید در شان هر جا عمل کنه 

قطعا شما لباسی که میری تولد  نمیپوشی بری عروسی 

هر جایگاهی برای خودش یه قوانینی داره 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐