2777
2789

بستگی داره کجا عروسی گرفته و چندمدل غذا میده ـ

اگه معمولی و یه مدله که کمتر از یک نده 

ولی یهو میبینی مثل فامیل ما عروسی گرفت گفت نفری 9میلیون هزینمون شده😐

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ن مثلا دخترعمه پسرعمو اینا

به اونا هم همین دیگه، باز همسایه رو شاید چند بار توو کوچه خیابون ببینیم ولی فامیلارو شاید سالی یه بار، همون یه تومن خوبه دیگه😅

زندگی همین لحظه هاست...🌱🌅🏝️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخاستن خرج نکنن اونا میخاستن عروسیشون توی تالار مجلل با ۴ مدل غذا باشه ما باید از جیبمون جبران کنیم ...

چه ربطی داره؟؟ اصلا اون پولدار باشه شماها خودتون خجالت نمیکشین میرین اون همه میخورین و بریزو بپاش میکنین بعد ۵۰۰ میدین؟ شما که پول کادو ندارین عروسی ملت نرین خرج بزارین رو دستشون

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
نفری ۱۵۰ بسته خانم 😑😑یه پرس غذا ۱۵۰

من تا ندیدم پرس غذا ۱۵۰ تومن بدترینش الان ۲۵۰ هست 

بعلاوه کیک و شیرینی و میوه ۵۰۰ میشه نفری 

وای خیلی آبرو ریزیه من باشم یا نمیرم یا برم و دوتا آدم گنده ببرم حداقل یه تومن رو میدم

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

میخاستن خرج نکنن اونا میخاستن عروسیشون توی تالار مجلل با ۴ مدل غذا باشه ما باید از جیبمون جبران کنیم ...

عزیزم میگی میخاستم خرج نکن بعدا فامیل ها که ما ها محسوب میشیم پشتش حرف درمیارن و هزار تا انگ میچسبونن 

۲/۵ خودمونپدرم ۵ به بالا

یاد  فیلم برادران لیلا افتادم مسابقه هر کی بیشتر بده😐😐

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
بستگی داره کجا عروسی گرفته و چندمدل غذا میده ـاگه معمولی و یه مدله که کمتر از یک نده ولی یهو میبینی ...

خب شده باشه خرج بریز و بپاش  اونارو چرا باید بقیه بدن.مجلل نگیرن حالا ساده بگیرن.

من تا ندیدم پرس غذا ۱۵۰ تومن بدترینش الان ۲۵۰ هست بعلاوه کیک و شیرینی و میوه ۵۰۰ میشه نفری وای خیلی ...

چی بگم والا عروسی گرفتن خرج کنن بعد دوباره خرجش رو از مردم پس بگیرن؟ 

من الان سشنبه عروسی پسر خاله شوهرمه ۲ میلیون کادو میدیم 

۴۰۰ تومن هم شاباش

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
خب شده باشه خرج بریز و بپاش اونارو چرا باید بقیه بدن.مجلل نگیرن حالا ساده بگیرن.

یه غذای ساده الان توی تالار دست کم ۲۵۰تومن 

انگار توی این مملکت زندگی نمیکنید 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐