2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قدر شده رتبش؟

شاید ممکنه اصلا آینده ی کاریش به تحصیلاتش ربط نداشته باشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

منم مثه توام.دلخوشی ام درس،دخترم بودکه کلاس یازدهم تجدید هم اورد.معدلش بهترین بود.یهو یازدهم چنین شد.میگه مامان نمیتونم درس بخونم استرس بدجور داره.آنقدحرص میخورم ودعوا داریم که نگو.باورکن گریه هم میکنم.چرا بچه من ایخدااا

شبتون بخیر

مادر عزیز مگه همه چی به کنکوره؟ 

خیلی ها با رتبه عالی دانشگاهی که میخواستن قبول شدن ولی سلامتی ندارن یا مثل من افسرده ان حتما بچه شما خیلی مهارت های دیگه داره که بقیه ندارن میتونه با اون موفق بشه حالا چون کنکورش خراب شده بدبخت شده رفته؟ شاید یه رشته و دانشگاهی رو بیاره که قسمتش همونجاست و از طریق همونجا هم موفق بشه معلوم نیست که

نمیخاد حق داره نخاد من ۳ ساله درگیر افسردگیم چرا جون گفتن پزشکی روزانه مشهد باید بیاری دوباره بخون و ...

پزشکی بخوره تو سر من این حتی نمیدونه به چی علاقه داره فقط میگه دیگه حاضر نیستم درس بخونم

شبتون بخیرمادر عزیز مگه همه چی به کنکوره؟ خیلی ها با رتبه عالی دانشگاهی که میخواستن قبول شدن ولی سلا ...

نه شما نمی‌دونید چقدر بچه بدی هست اصلا نمیشه باهاش حرف زد زنگ زدم مشاور براش انتخاب رشته کنه گوشی رو پرت کرد شکست

تو باعث وجودشی پس حق منت و اعتراض نداریهرچی بشه گل کاشته

من باعثش نشدم قرص می‌خوردم  کاندوم استفاده کردم نشد معلوم نشد چه طوری به وجود اومد به قول باش می‌گفت همه به زور از خدا بچه میخوان خدا به ما رو کی بچه داد 

نه شما نمی‌دونید چقدر بچه بدی هست اصلا نمیشه باهاش حرف زد زنگ زدم مشاور براش انتخاب رشته کنه گوشی رو ...

دختره؟ 

یکم زمان بگذره درست میشه بذارید خودش بره دنبالش 

این اختلالی هم که گفتید درباره اش خوندم، این بچه بچه بدی نیست بخاطر اختلالی که داره طبیعیه تو این موقعیت همچین کاری بکنه