2789
الان چهار سال از این جا به اونجا میبرمش جواب نمیده .پارسال می‌گفت میخام تغییر جنسیت بدم بدم پیش مشاو ...

خب ببین میگی درست شد پس تلاش کن بقیشم درست شه 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فیزیوتراپی خوند الان مطب داره وضعش خوبه

اون مال چند سال پیشه ن الان ک جلو چشمم ۷۰ درصد سهمیه داشت همکلاسیم

بابایی ک دوقرون برام خرج نکرد اولین ازمونم کنکور بود

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

خفن کرده اونقدر که پول پاش ریختیم  ببر بیار ببر بیار نمیدونی قصه حسین کرد شبستری میشه برات بگم .چه کارا کردم براش سپر بلاهاش شدم . اونوقت میگه تو چرا نمیری تا من راحت بشم

خفن کرده اونقدر که پول پاش ریختیم ببر بیار ببر بیار نمیدونی قصه حسین کرد شبستری میشه برات بگم .چه ک ...

یه مشگلی داره وگرنه ادم تا سالم باشه این حرفارو نمیزنه

میگم دیگه ای دی اچ دی و او دی دی داره

خب نمیدونم چین

ولی مشورت بگیر خوب شه گناه داره شما ک عمرتو گزاشتی ولش نکن

اگه بدونی چه ها شد تا درست شد فقط بگم نزدیک بود تو سرما یخ بزنیم بمیریم تا پای مرگ رفتیم خودش که هیچ وقت از این حرفها نمیزنه گفت ببخشید که این قدر اذیت شدید

اگه بدونی چه ها شد تا درست شد فقط بگم نزدیک بود تو سرما یخ بزنیم بمیریم تا پای مرگ رفتیم خودش که هیچ ...

مگه کجا بودید

مگه کجا بودید

تو سرما مارو برد کوه که من باید برم کسی رو ببینم اونقدر زجه زد که رفتیم ماشین موند تو برف  هوا تاریک شد هیچ پرنده ای پر نمی‌زد  آنتن نداشتیم اسنپ بگیریم و هیچ اژانسی هم قبول نمیکر تک و تنها با یه بچه  شب و سرما پای پیاده تا خونه اومدیم تا فردا صبح نمی‌تونستم درست حرف بزنم بچم نای راه رفتن نداشت دو روز استراحت کردیم تا خوب شدیم شوهرم نبود وگرنه شر می‌شد 

تو سرما مارو برد کوه که من باید برم کسی رو ببینم اونقدر زجه زد که رفتیم ماشین موند تو برف هوا تاریک ...

تک فرزنده؟