2777
2789
من باعثش نشدم قرص می‌خوردم کاندوم استفاده کردم نشد معلوم نشد چه طوری به وجود اومد به قول باش می‌گفت ...

حیف اون بچه!!! انشالله به زودی خودشو از دست شما نجات میده و اون موقع خوشبختی بهش رو میاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره؟ یکم زمان بگذره درست میشه بذارید خودش بره دنبالش این اختلالی هم که گفتید درباره اش خوندم، این ...

می‌دونم اما اونقدر بد دهنی می‌کنه و منو میزنه جونم به لبم رسیده

خدا سر کسی نیاره روزی هزار بار شبی ده هزار بار ارزوی مرگ میکنم

من هر نفس آرزوی مرگ میکنم روزی هزار بار زندگیم از جلو چشمم رد میشه که به کی بدی کردم دل کی رو شکوندم .چی کردن که خدا اینو داد به من .من آدم بدی نیستم هر کاری از دستم میاد برای بقیه انجام میدم هر جایی که میرم همه میگن انسانی بهتر از تو ندیدیم اما حتما گناهی ازم سر زده که لایق چنین زجری شدم داغونم کرده اشک میریزم و می‌نویسم .خدایا هر چقدر هم که بد باشم یه مردن که حقمه اونو بهم بده 

من هر نفس آرزوی مرگ میکنم روزی هزار بار زندگیم از جلو چشمم رد میشه که به کی بدی کردم دل کی رو شکوندم ...

ببرش مشاور نزار اینجوری دوتاتونو خورد کنه 

نبری بدتر میشه مثل مامان بابای من ولش نکن 

💕🌸☘️🌹

ببرش مشاور نزار اینجوری دوتاتونو خورد کنه نبری بدتر میشه مثل مامان بابای من ولش نکن

بردمش میگن بیش فعالی و او دی دی داره دارو میخوره ولی تاثیر ندارد .امشب کشت منو که چرا وقتی بچه بودم منو نبردی استعداد یابی کنن

جوونیم ریدم توش از بچگیم ارزوم بود جی بشه الان چیشده

ببین من آدم میشناسم هفت سال پشت کنکور موند تا به آرزویش رسید الان موفقه ومیگه تا کسی یادم میاره یادم نمیاد چه سختی های کشیدم .تازه من به این نمی‌گم بمون پشت کنکور میگم یه مسیر رو انتخاب کن برو جلو .میگه من هدفی ندارم 

ببین من آدم میشناسم هفت سال پشت کنکور موند تا به آرزویش رسید الان موفقه ومیگه تا کسی یادم میاره یادم ...

شما دلت خوشه ۷ سال پشت کنکور ۷ سال پزشکی ۴ سال تخصص بعدم هیچی یک مهاجرت بخای بکنی بگن پزشکی اونور قبول نیست باید بری دوباره بخونی

💕🌸☘️🌹

دوباره ببرش یجای خوب بگو دارو خورده فلان جا بردمش تاثیر نداشته

الان چهار سال از این جا به اونجا میبرمش جواب نمیده .پارسال می‌گفت میخام تغییر جنسیت بدم بدم پیش مشاور درست شد اما سه ماه آه وناله کردم به درگاه خدا امسال اینجور خدا سرتون میاره نمی‌دونید چی میکشم