2777
2789

ما چندساله عقدیم و من چندساله دلم هوای مشهد کرده ولی اوایل عقدمون دوتامون با شیفتای زیاد سرکار بودیم و وقتشو نداشتیم الان وقتشو داریم ولی پولشو نداریم چون تقریبا کل حقوق جفتمون میرع برای قسطامون...

همسرم یه داداش مجرد دارن و کلا دوتا بچه هستن با درامد عالی مادر و پدر

مادرشوهرم با برادرشوهرم همش در حال سفره کربلا مشهد شیراز اصفهان سالی دوسه بار میرن سفر و خرجای عجیب غریب میکنن کلا خرج برادر شوهرم خیلی زیاده هفته ای ۲ ۳ تومن خرج کافه و رستوران و گردش با دوستاشه و مادرشوهرمم با عشق زیاد پول بهش میده ک بره خوش‌بگذرونه و پاره شدن مارو میبینه ب هیچیش نیست خلاصه شوهرم بعد از چند سال بلاخره اعتراض کرد گف خسته شدم همش کار میکنم همش سختی میکشم بابا منم بچتونم عقدم هستم چه اشکالی داره یه هول به منم بدین حداقل از این وضعیت در بیام و خلاصه بحث کشیده شد ب سفر گف من الان چندساله نتونستم زنمو یه مسافرت ببرم نمیدونین چقد خجالت میکشم ک شماهمش تو عشق و حالید و من حتی نمیتونم یه مشهد برم بجای اینکه انقد پول ب سامان(برادرشوهرم)میدین که خرج چیزای الکی کنه یه پول بدین ک ما یه مشهد بریم تو حسرت یه مشهد موندیم انقد بینمون فرق نزارید منم بچتونم والا

مادرشوهرمم گف باشه بیا باهم بریم مشهد یعنی با خرج اونا که یعنی خودشو سامانم همرامون بیان ولی من دوس داشتم اولین سفرمون رو دوتایی بریم و قصدمون این بود ازشون پول قرض بگیریم بعدش بهشون پس بدیم ولی اینا خودشونو قالب کردن بهمون ک خب از نظر مالی بهتره برامون ولی با اخلاقای خاصی ک مادرشوهرم داره نمیتونم

شما بودین میرفتید؟؟ یا مثلا میدید اینقد بین دوتا‌پسرش فرق میزاره چیزی میگفتید؟؟؟ شوهرم میگه از بچگی این تفاوته بین منو سامان بوده و من اذیت میشدم و این درصورتیه ک شوهرم تو همهههه کاراشون بهشون کمک میکنه حتی یوقتایی براشون ظرف میشوره انقد ک با محبته نسبت ب مادر پدرش ولی اونا فقط سامان رو میبینن مثلا مادرشوهرم همش برا سامان گریه میکنه ک گناهه بچم سرکار نیست نمیگه صدتا کار براش پیدا شده بخاطر ک.ون پارش و پولای مفت مفتی ک بدون دردسر بهش میدی خودش نمیره سر کار اونوقت این یکی پسرت همش سرکاره بخاطر یه قرون پول تو قسطاش میمونه ب هیچیت نیست

واااای چقد از یه سری کاراش حرصم میگیره😱😱😱

چیکار کنم چطوری بهش بقهمونم خسته شدم از این تفاوت گذاشتناش دلم برا شوهرم میسوزه🥺

تو اصلا دخالتی نداشته باش عزیزم 

این مسائل تو خانواده اوناس و به خودشون مربوطه و اگه تو حرفی بزنی میگن خودشو انداخته وسط 

مسافرت هم برید باهاشون و حرم رفتن و اینا و دوتایی برید 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یمدت شماهم مثل سامان باشین 

دیگه کاراشونو نکنید و دیر به دیر سر بزنید بهشون تا بفهمن فرق گذاشتن یعنی چه 

اینا که کمکی به شما نکردن و نمیکنن پس دوری و دوستی تا یمدت 

شما وظیفه نداری اینو بمادر شوهرت بفهمونی. خودتم این وسط بدنکن. بذار شوهرت خودش بگه. تواکثر خونواده ه ...

اخه شوهرم نمیگه حتی یچیزایی انقد براش عادی شده ک براش مهمم نیس ولی من میگم چی میشه یه هول بهمون میدادن بجای این خرجای عجیب غریبشون ک مثلا ۲تومن داده بودن برا یع شب رستورانشون خب لامصب اینم پسرته ۲تومن پول غذا رو بدین ب این بده برا قسطش

اصن شوهرم ب کنار خب منم دلم میخواد برم سر خونه زندگیم یه هول بدن ک ماهم عروسی بگیریم از این بلاتکلیفی در بیایم

یمدت شماهم مثل سامان باشین دیگه کاراشونو نکنید و دیر به دیر سر بزنید بهشون تا بفهمن فرق گذاشتن یعنی ...

حتی اینم امتحان کردم ولی منو دوس دارن خیلی گله کردن ک چرا پیشمون نیومدی البته ادمای بدی نیستن فقط از نظر مالی هیچ کمکی ب پسرشون نمیکنن اخه وضعشونم حیلی خوبه همه تعجب میکنن ک چیزی نمیدن مثلا زن داییش اینا فکر میکردن کلا خرج مارو مادرشوهرم میده ولی دریغ از هزارتومن