2789
عنوان

نمی دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 113 پست
نمی دونم شبیه کسی به نظرم نمیاد واقعا

چند سالته هردوتون

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبلا چندشم می شد الان نه فقط دلم نمی خواد نگاش کنم

واقعا زشته یا اصلا حسی بهش نداری اخه اگر زشت بود سه سال ادامه نمیدادی که 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
تو رو خدا این حرفا رو بزارین کنار بدون علاقه ازدواج کنه خوبی کرده به طرف؟ترحم کنه خوبه‌‌؟

چه ربطی داره ایشون تازه بعد از سه سال فهمیدن از قیافشون خوششون نمیاد؟ مگه من میگم ترحم کنه.

شما بعد از سه سال تازه به این نتیجه رسیدین؟ شما در قبال هرکسی که به خودتون علاقه مند میکنی مسئولی.&n ...

حالا شما چقد حرص می خوری؟ منم مجبورم به این ازدواج به دلایلی که نمیخوام باز کنم

بچگیش ارتودنسی بود

شبیع رضویان میشه گفت ؟؟؟؟؟؟😐😐😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
چه ربطی داره ایشون تازه بعد از سه سال فهمیدن از قیافشون خوششون نمیاد؟ مگه من میگم ترحم کنه.

خب حالا هرچی درسته کارش خوب نبوده ک خب طرفو از نزدیک نمیدیده که الان اگه به دلش نمیشینه نباید ترحم کنه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
زشت میشه یه استادی داشتیم ازش متنفر بودم شبیه اون میشه 

فردا پس فردا اگه از کنی شبانه روزی میخاد کنارت باشه باید ۲۴ی تحملش کنی اونموقست ک زندگی واست منزجز کننده میشه هرروز بخاطر انتهابت خودتو سرزنش میکنی

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

چند سالته

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون