2777
2789
اخه اگه میخاس منو بازی بده که قبول میکرد

نمیگم میخواد بازیت میده اتفاقا خوبه که بهت اهمیت داده و بهت گفته نه و دروغ نگفته فقط میگم اگه ادمی بود که تو براش اهمبت داشتی یا دوستت داشت واسه رابطه خب قبول میکرد همین الان .. نه اینکه بعدا پشیمون شه و بیاد .. بعدا که پشیمون میشه قطعا بخاطر اینه که بهتر از تو ندیده و وقتی ایجوری میشه تو رابطه برین احتمال اینکه چشمش یکی بهترو ببینه هس .. حالا دیگه خودت میدونی

نمیگم میخواد بازیت میده اتفاقا خوبه که بهت اهمیت داده و بهت گفته نه و دروغ نگفته فقط میگم اگه ادمی ب ...

حالم خیلی بده دیگه انقد بهش گفتم بار آخر گف با خودت داری چیکار میکنی با من داری چیکار میکنی به نظرت این حرف معنیش این نیس که بهم حس داره ولی یه چیزی مانعش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم خیلی بده دیگه انقد بهش گفتم بار آخر گف با خودت داری چیکار میکنی با من داری چیکار میکنی به نظرت ...

من هم تو موقعیت اون ادم بودم هم تو موقعیت تو بودم این حرفش اگه نظر و تجربه منو میخوای معنیش فقط اینه که انقد به خودت اسیب نزن و بیخیال شو تا به منم انقد عذاب وجدان وارد نکنی ..

آخه اینم گف وقتی تو اینجوری میکنی منم میفتم تو فشار. به نظرت چرا نه میگه

دلایل زیادی میتونه داشته باشه .. ممکنه با کسی تو رابطه باشه اگر کاملا ازش خبرداری و مطمعنی تو رابطه نیست شاید یه ادم دیگه ایو دوست داره و داره واسه اون تلاش میکنه... شاید تو تایپ مورد نظرش نیستی ولی صرفا ازتم خوشش میاد فقط.. یا شاید موقعیت و شرایط رابطرو نداره الان ..اصلا ازش دلیل اینکه قبول نمیکنه رو پرسیدی خودت؟

اره میگه من هزارتا مشکلات دارم حوصله ی رابطه رو ندارم

خیله خب پس میتونه این حرفش بهونه باشه واسه پوشوندن اون دلایلی که گفتم خلاصه عزیزم خوب نیست ادم عزت نفس خودشو انقد بیاره پایین برای پسر و اینکه بنظر من دیگه بهش فکر نکن و اقدامی نکن پسرا هرچی بیشتر بری سمتشون بیشتر خودشونو گنده میبینن و بیشتر ازت دور میشن و کلا از چیزای دست نیافتنی بیشتر خوششون میاد سعی کن دیگه کاری باهاش نداشته باشی 

یعنی یه درصدم ممکن نیس حرفش راس باشه که گفت حوصله‌ی رابطه رو نداره ؟

میتونه راست باشه ولی بازم ربط نداره هرچی بیشتر بری سمتش دورتر میشه ...خاصیت پسرا همینه ..مگه اینکه یه پسر واقعا عاشق شده باشه

خیله خب پس میتونه این حرفش بهونه باشه واسه پوشوندن اون دلایلی که گفتم خلاصه عزیزم خوب نیست ادم عزت ن ...

دوستام میگن مطمعن باش کسی تو زندگیش نیس چون روز ولنتاینم تو یه جمعی گف ولنتاین و این حرفا همش چرت وپرته همش توطعه ی کارخونه ی شکلات سازیه که ازش شکلات بخرن گف سرتونو بندازین پایین زندگیتونو بکنین . اینم شنیدم میخاسه مهاجرت کنه کنسل کرده 

دوستام میگن مطمعن باش کسی تو زندگیش نیس چون روز ولنتاینم تو یه جمعی گف ولنتاین و این حرفا همش چرت وپ ...

میشه بدونم چندسالته؟ الان تو موقعیتی قرار داری که نمیخوای حقیقت و قبول کنی و واقعو درکت میکنم ولی باید کنار بیای با این موضوع که بعضی چیزارو میشه خواست ولی نمیشه داشت و تلاش بیهوده فقط باعث میشه زندگیت مختل شه ...

۲۵ یعنی حقیقت اینه کسی تو زندگیشه؟

اینم بگم اوایل من اصلا چیزی بهش نگفتم ولی فهمیده بود من بهش حس دارم خودشم چراغ سبز نشون میداد ولی بعدا رفتارش کلا یهو تغییر کرد رفتم بهش گفتم که بهش علاقه دارم چند بار گفتم ولی با قاطعیت گفت نه