2777
2789
۲۵ یعنی حقیقت اینه کسی تو زندگیشه؟

نه حقیقت اینه که اون شخص بنا به هردلایلی نمیخواد با شما وارد رابطه شه و شما باید چشمتو باز کنی و دیگه سمتش نری تا زمانی که شرایطش اوکی شه و به شما هم اون اندازه حسی که باید و پیدا کنه و خب در این مورد اگه هی شما پافشاری کنی بیشتر بری سمتش فقط باعث میشی توی موقعیتی قرارش بدی که هم عذاب وجدان بگیره و هم ازت سرد بشه و هم بترسه ازینکه شما قراره خیلی وابسته باشین بهش و هرجوری که میتونه خودشو دور میکنه ..

اینم بگم اوایل من اصلا چیزی بهش نگفتم ولی فهمیده بود من بهش حس دارم خودشم چراغ سبز نشون میداد ولی بع ...

شاید فقط باهات خوب بوده و تو چراغ سبز برای قبول رابطه دیدیش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه باور کن نه خودش خیلی تمایل داشت ولی کلا رفتارش عوض شد کلا بعدا

پس یا دیده شما ادمش نیستی و پشیمون شده یا دیده شرایطو نداره بهتره که فعلا کناربکشه .. دیگه باید بشینی باهاش مفصل صحبت کنی تا سردر بیاری اگه خیلی درگیرشی و اینم که گفته ولنتاین و اینا چرت و پرته و .......... اینم دلیل نمیشه که حتما حتما تو رابطه نباشه چون برام پیش اومده ادمایی بودن که اصلا میگفتن روابط امروزیو اینا همش چرت و پرته و ازی حرفا ولی به وقتش میدیدم همینا دارن خیلی عالی یه رابطرو میچرخونن ...

پس یا دیده شما ادمش نیستی و پشیمون شده یا دیده شرایطو نداره بهتره که فعلا کناربکشه .. دیگه باید بشین ...

دیگه نمیشه باهاش صحبت میکنم گفت سمت من نیا وقتی این حرفو زده چجوری باهاش صحبت کنم ؟ بهش گفتم بهم حسی داری با نفرت برگشت گف هیچ حسی بهت ندارم دیگه نبینمت 

دیگه نمیشه باهاش صحبت میکنم گفت سمت من نیا وقتی این حرفو زده چجوری باهاش صحبت کنم ؟ بهش گفتم بهم حسی ...

شما تو حرفایی که زدیم خیلی تناقض‌داشتین😄 خب عزیزدلم وقتی این صحبت هارو هم کرده دیگه یعنی شما باید ازش فاصله بگیری 

چه تانقصی مو به مو حرفایی که زده رو گفتم

همونطور که گفتم تو موقعیتی قرار گرفتی که نمیخوای قبول کنی باید فاصله بگیری چون تو این موقعیت و در حال حاضر شدنی نیست که اون بیاد با شما و من یا هرشخص دیگه ای هرچی اینو بهتون بگه با اینکه خود اون شخص هم مستقیما گفته نمیخوام بیام باهات بازم میخوای تلاش کنی و میخوای خودتو هی قانع کنی و دلیل و منطق واسه اون حرفش بیاری... الان بهترین کاری که میتونی در حق خودت کنی اینه که دیگه سمتش نری تا هم اون مورد آزار و عذاب وحدان قرار نگیره هم خودت آسیب روحی و ضعف اعتماد بنفس نگیری

همونطور که گفتم تو موقعیتی قرار گرفتی که نمیخوای قبول کنی باید فاصله بگیری چون تو این موقعیت و در حا ...

من دیگه نمیخام برم سمتش دیگه انقد پسم زده زندگی برام بی معنی شده من اصلا اینکارو نکنم که بخام برم سمتش. درسته برا گفتن این حرف اکراه دارم ولی اون اصلا قیافه و هیکلی نداره که من بخام مجذوبش بشم من فقط از اخلاقیاتش خوشم اومده امیدوارم یه روزی پشیمون بشه که دختر معصومی مث منو از دست داده 

من دیگه نمیخام برم سمتش دیگه انقد پسم زده زندگی برام بی معنی شده من اصلا اینکارو نکنم که بخام برم سم ...

تقریبا ۷۰ درصد ادما تو این موقعیت یه جایی پشیمون میشن .. و خب اگه پشیمونم شد دیگه شما با آغوش باز نپذیرش😊

تقریبا ۷۰ درصد ادما تو این موقعیت یه جایی پشیمون میشن .. و خب اگه پشیمونم شد دیگه شما با آغوش باز نپ ...

نمیدونم امید دارم ولی همزمان نامیدم هسم چون سری آخر با نفرت بهم نگاه کرد انگاری کع من چیکار کردم 

نمیدونم امید دارم ولی همزمان نامیدم هسم چون سری آخر با نفرت بهم نگاه کرد انگاری کع من چیکار کردم

امیدوارم بتونی خودتو ازین موضوع و ادم بیرون بکشی و ادم مناسبی سرراهت قرار بگیره🤗

اره میگه من هزارتا مشکلات دارم حوصله ی رابطه رو ندارم

دروغه مشکلات مانع نمیشه 

منم قبلا یکی منو میخواست ازش زیاد خوشم نیومد بهش گفتم حوصله عشقو ندارم 

در صورتی که من نیاز داشتم یکی کنارم باشه