نه حقیقت اینه که اون شخص بنا به هردلایلی نمیخواد با شما وارد رابطه شه و شما باید چشمتو باز کنی و دیگه سمتش نری تا زمانی که شرایطش اوکی شه و به شما هم اون اندازه حسی که باید و پیدا کنه و خب در این مورد اگه هی شما پافشاری کنی بیشتر بری سمتش فقط باعث میشی توی موقعیتی قرارش بدی که هم عذاب وجدان بگیره و هم ازت سرد بشه و هم بترسه ازینکه شما قراره خیلی وابسته باشین بهش و هرجوری که میتونه خودشو دور میکنه ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه باور کن نه خودش خیلی تمایل داشت ولی کلا رفتارش عوض شد کلا بعدا
پس یا دیده شما ادمش نیستی و پشیمون شده یا دیده شرایطو نداره بهتره که فعلا کناربکشه .. دیگه باید بشینی باهاش مفصل صحبت کنی تا سردر بیاری اگه خیلی درگیرشی و اینم که گفته ولنتاین و اینا چرت و پرته و .......... اینم دلیل نمیشه که حتما حتما تو رابطه نباشه چون برام پیش اومده ادمایی بودن که اصلا میگفتن روابط امروزیو اینا همش چرت و پرته و ازی حرفا ولی به وقتش میدیدم همینا دارن خیلی عالی یه رابطرو میچرخونن ...
همونطور که گفتم تو موقعیتی قرار گرفتی که نمیخوای قبول کنی باید فاصله بگیری چون تو این موقعیت و در حال حاضر شدنی نیست که اون بیاد با شما و من یا هرشخص دیگه ای هرچی اینو بهتون بگه با اینکه خود اون شخص هم مستقیما گفته نمیخوام بیام باهات بازم میخوای تلاش کنی و میخوای خودتو هی قانع کنی و دلیل و منطق واسه اون حرفش بیاری... الان بهترین کاری که میتونی در حق خودت کنی اینه که دیگه سمتش نری تا هم اون مورد آزار و عذاب وحدان قرار نگیره هم خودت آسیب روحی و ضعف اعتماد بنفس نگیری
همونطور که گفتم تو موقعیتی قرار گرفتی که نمیخوای قبول کنی باید فاصله بگیری چون تو این موقعیت و در حا ...
من دیگه نمیخام برم سمتش دیگه انقد پسم زده زندگی برام بی معنی شده من اصلا اینکارو نکنم که بخام برم سمتش. درسته برا گفتن این حرف اکراه دارم ولی اون اصلا قیافه و هیکلی نداره که من بخام مجذوبش بشم من فقط از اخلاقیاتش خوشم اومده امیدوارم یه روزی پشیمون بشه که دختر معصومی مث منو از دست داده