2777
2789
ممنون عزیزم ان‌شاءلله راستش من از این آمپولی که میگید سر در نمیارم.متاهل هستمولی فعلا قصد بچه دار شد ...

ترخدا زیاد جلوگیری نکن جای خواهرمی که این حرفو بهت میزنم بخدا من اشتباه کردم 

بنظرم پایینی چون بیشتر دیده میشه تا بالایی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیوآی خیلی خوبه من خواهرم بار دوم گرفت بعد 17روزبی بی چکش پررنگ شدازمایششم مثبت شد جدیدا

خودمم بعد یه آیو آی ناموفق ماه بعدش طبیعی باردار شدم 

کلا آیوآی روش خوبیه بهش کم لطفی شده

کاشکی اینی که میگید باشه چون شانسم‌بیشتره یعنی برا مثبت

اانشالله هر چی خیره همون بشه برات گلم خدا بزرگه نگران نباش 🙂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

منم این ماه منتظرم به موعدم برسه بی بی چک بزنم الان ۲۲ دوره ام هستم ۵ روز قبل تخمک گذاریم بود همون روز اتفاقی ک ا ن ... پاره شد و ما دیر فهمیدیم چون تازه با هزار مدل دارو و آمپول هورمون هام تنظیم شده بود دیگه قرص اورژانسی نخوردم الان نمیدونم باردارم یا نه

خدا کنه نظره شما چیه راجبه این بی بی ها

میگم هنوز زوده ولی حسم میگه بارداری

چون بی بی الکی مثبت نمیشه و روزای زیادیم از آمپولت گذشته

ان شالله هرچی خدا بخواد

منم برای بعدی میرم تعیین جنسیت آیوآی ان شالله شوهرم که موافقه