2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بی بی چک تو این موارد واقعا خطا داره روز چهارده باید بری ازمایش

نمیدونم‌خستم‌ ولی صبح یکی میزنم ساعت ۸باید کمی پرنگتر بشه تا برم خدا خودت دیدی تلاشما کردم از خوراک تردمیل مکمل نمیدونم حکمتشا حالا خدایی بی این که بخوای دل منا خوش کنی نظرت چیه شما 

ان‌شاءلله خدا دلتو شاد کنهو واقعااا مثبت بشه عزیزماز ته دلم واست دعا میکنم❤️❤️

ان شا الله خدا شما هم هرچی میخای به دست بیاری حالا بی دل سوزی برا من نظرت چیه

بخدا منم همه کار کردم از چله دعا مشهد رفتم چقد امید داشتم دیگه امام رضا حاجتمو میده شبی که رسیدیم مشهد باید اخرین امپول hcg رو میزدم پیدا نمیشد تو مشهد چند جا رفتم پیدا کردم رفتم تو بیمارستان حرم زدم  اما واقعا وقتی نشد هزااااار تیکه شدم 

خدا هیچکسو ناامید نکنه مخصوصا تو این مورد من واقعا همش میگم خدا این هیییییچ زنیو در انتظار نذاره خیل ...

باید قوی باشیم حکمت خدا را نمیدونیم ولی بایدم خودمونا خالی کنیم 

حالش باید قرمز یا صورتی باشه شما تا حالا بد امپول این حاله را دیدی واسه خودت و منفی باشی

نه مال من اصلا هاله هم نداشت باورت نمیشه که امشب که بازم بی بی چک زدم مثل احمقا میگم بازش کنم شاید هاله اشو نمیبینم یعنیییی تا این حد من خوشحال امیدوار بودم 

ان شا الله خدا شما هم هرچی میخای به دست بیاری حالا بی دل سوزی برا من نظرت چیه

ممنون عزیزم ان‌شاءلله 

راستش من از این آمپولی که میگید سر در نمیارم.

متاهل هستم

ولی فعلا قصد بچه دار شدن نداشتیم

تجربه ای ندارم خیلی 

ولی مثبت و منفی بی بی چک رو میدونم، خیلی دیدم

بخاطر همین نظر دادم