2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نظره نهایی شما چیه راجبه این ۲تا میمون خخخ

خب بازم صبح یکی دیگ بزن خدا بزرگه انشالله مثبت میشه ازمایش خب بده 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بخدا هنوز زوده امید داشته باش شاید دیر گرفته دیر تر پررنگ شه

منم ناراحتیم‌سر حالش نیست اگر‌پایینی کم رنگتر باشه چون شب زدم‌یعنی اثر امپول ها بود دیگه امید به خدا مرسی که وقت گزاشتی‌

۲تا یک ۲۱ یه ۱۷فرداش ازاد سازی زدما و ۳۶ ساعت بد ای یو

چه خوب نگران نباش باردار بودی تگم کن خوشحال میشم بشنوم بارداری😍یه درصدم نبودی ماه بعد دارو استفاده نکن شاید مثه من باردار شدی،من یادمه آیوآی کردم بعد موعدش رفتم آزمایش دادم منفی بود تا خونه گریه کردم..ماه بعدش هیچ کاری نکردم حتی اقدامم الکی پلکی با سه روز فاصله و روزای 13و17و21سیکل پخش و پلا..روز 35سیکلم بی بی زدم مثبت پررنگ آزمایش دادم همون آزمایشگاهی که ازش برگشتم با گریه بالای هزار بود بتام

😍😍😍😍

چه خوب نگران نباش باردار بودی تگم کن خوشحال میشم بشنوم بارداری😍یه درصدم نبودی ماه بعد دارو استفاده ...

حتما صبح یکی دیگه میزنم‌میگم که ناراحت حاله نیستم‌از کمرنگش دلم شکست حالا صبح واقعا مشخص مثبشه امیدوارم

حتما صبح یکی دیگه میزنم‌میگم که ناراحت حاله نیستم‌از کمرنگش دلم شکست حالا صبح واقعا مشخص مثبشه امیدو ...

نزن زوده خواهرم زوده..تجربه دارم که میگم..بذار روز 17شد بزن این بی بی ها همش استرس میدن به آدم

یادمه هروقت میخواستم بی بی بزنم دست و پام میلرزید خدا برای کسی نیاره الان که گفتم چشام اشکی شد😔

نزن زوده خواهرم زوده..تجربه دارم که میگم..بذار روز 17شد بزن این بی بی ها همش استرس میدن به آدمیادمه ...

خدا رحمت کرد راحت شودی والا نمیتونم میخام اگر کمرنگتر نشود یا خدا کنه پرنگ بشه برم از و دکتر داروها ما تنظیم کنه

خدا رحمت کرد راحت شودی والا نمیتونم میخام اگر کمرنگتر نشود یا خدا کنه پرنگ بشه برم از و دکتر داروها ...

میدونم استرس داری حق میدم بهت اما صبر کن،فردا فوقش بی بی چکت میشه همین رنگی و پررنگ نمیشه چون هنوز اونقد بتای خونت بالا نیومده که،بذار صبر کن بگذره میدونم سخته اما یه چند روز صبر کن ان شالله بارداری