2777
2789

سلام.من دندون شیری داشتم الان که 26سالمه پشتش دندون سبز شده الان بنظر شما بکشم ایمپلنت کنم یا ارتودنسی کدومش بهتره و بصرفه تره 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی همچنین مشکلی دارم ی دندونم بالاتره نمی ارزه بخاطر ی دوندن ارتودنسی کنم میخواستم بکشم دندونه رو اما چون سالمه هیچ کس قبول نمیکنه

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

ارتودنسی به نظر من خیلی در آینده کارتو راحت میکنهالبته ایمپلنتم نتیجه فوری بهت میده دیگه بستگی به خو ...

میخام هرکدوم زود تر وارزون تره انجام بدم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
منم ی همچنین مشکلی دارم ی دندونم بالاتره نمی ارزه بخاطر ی دوندن ارتودنسی کنم میخواستم بکشم دندونه رو ...

اره مال منم یکیه برای ارتودنسی نمیدونم چکار کنم 

وای خداااااعجب سوالایی مبپرسیدا ..اینا ب ما چ .مگ دندون پزشکیم.برو پیش پزشک خودش میفهمه چیکار کنه .ا ...

کسی اجبارت کرده که پست بزاری 

من امپلنت کردم درسته خیلییی اذیت شدمولی الان خیلی راضیم

عزیزم چند ماه طول کشید