2777
2789
عنوان

شوهرم سرگیجه داشت رفت دکتر

205 بازدید | 16 پست

دکتر گفت فشارت افتاده

دو هفته پیشم همینطوری شد..

ما هم یه جایی زندگی می‌کنیم نریم دکتر بهتره یه مشت بی سوادن😭یا میگن سرما خوردی یا میگن کمبود خواب داری..اغلب مردم اینجام از سرطان میمیرن چون دیر با خبر میشن دکترا تشخیص نمیدن دیگه طرف دو هفته قبل مرگش میفهمه سرطان داره موقعی ک میره دکتر تهران و شیراز وگرنه اینجا میگن چیزیت نیس

نکنه شوهرم طوریش باشه 😭بهش گفتم زود برو یه جای دیگه دکتر اینجا هیچی نمیدونن هر دکتری چیزی حالیشه زود میره خارج تمام دکترای خوبمون رفتن

حالم بده دعا کنین طوریش نباشه وگرنه من میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که چیزی نیست دختر جون آرامش داشته باش کم توی نت بچرخ و سرچ کن راجبش و خودتو اذیت کن ، باور کن با این همه حرص خوردن دور از جون خودت چیزیت میشه

برای آرامش خاطرتون حتما یه دکتر خوب برید و ام ار ای بگیرید که مطمئن باشید ❤

انشالله که چیزی نیست دختر جون آرامش داشته باش کم توی نت بچرخ و سرچ کن راجبش و خودتو اذیت کن ، باور ک ...

ممنون ان شاءالله...آخه مرد خوبیه ..آزارش ب یه مورچه هم نرسیده با حال بد میبینمش جیگرم آتیش میگیره😭

انشالله که چیزی نیست دختر جون آرامش داشته باش کم توی نت بچرخ و سرچ کن راجبش و خودتو اذیت کن ، باور ک ...

من الان باردارم عذاب وجدان دارم نمیتونم مثل قبل بهش برسم گاهی بهش نق میزنم 😭اونم هیچی نمیگه خدا منو بکشه .. از بس همش حالم بده حال اونم بد کردم

ممنون ان شاءالله...آخه مرد خوبیه ..آزارش ب یه مورچه هم نرسیده با حال بد میبینمش جیگرم آتیش میگیره😭

توکلت به خدا باشه انشالله که خیره از فشار کاری زیاد هم میتونه باشه ازش مواظبت کن براش غذا های مقوی درست کن میان وعده براش بزار ببره سرکار خدایی نکرده فشارش نیفته حسابی بهش برس ، پیش یه دکتر خوب هم برین ولی من دلم روشنه بهش برسی بهتر میشه ، اگه خیالت راحت هم نیست یه چکاپ کلی ازش بگو دکتره بگیره

توکلت به خدا باشه انشالله که خیره از فشار کاری زیاد هم میتونه باشه ازش مواظبت کن براش غذا های مقوی د ...

دو هفته پیش یه چکاپ کلی داد چیزیش نبود ولی گفتن قنوت خیلی کم بالاس لب مرزه

نترس دختر

شوهر من ۱۰ روز پیش اول صبح با ناله صدام کرد دیدم کشون کشون خودشو رسونده جلوی در سرویس دراز کشیده گلاب به روتون عوق میزنه

از سر گیجه ی شدید نمیتونست راه بره حتی بشینه

بردیم بیمارستان اورژانس

گفت ویروسه و دو تا آمپول و یه قرص تهوع داد

فرداش هم رفت سر کار

🖤 
من الان باردارم عذاب وجدان دارم نمیتونم مثل قبل بهش برسم گاهی بهش نق میزنم 😭اونم هیچی نمیگه خدا منو ...

اخیی تو دلی داری به سلامتی قدمش پر خیر و برکت باشه براتون❤ دور از جونت عزیزم این چه حرفیه قراره مامان بشی ایشالا کلی چالش های دیگه ای داری که باید باهاشون مقابله کنی و خودتو اماده کنی میدونی خانم ها که حامله میشن کلی حساس میشن و افکار منفی میاد سراغشون دست خودشونم نیست هرمون هاشون میریزه به هم گاها پرخاشگر هم میشن این افکار هم به خاطر همین میاد تو ذهنت که نکنه شوهرت چیزیش بشه، مواظب شوهرت باش مواظب خودتم همینطور استرس سمه واست  سعی کن این افکارو  از خودت دور کنی حتی اگه گریه آرومت میکنه گریه کن ، قرآن بخون به خدا توکل کن گفتم بازم بهت میگم من دلم روشنه انشالله که چیزی نیست بیخودی نگرانی